Tuesday, February 26, 2019

Vicent Sarrià aborda amb el veïnat les propostes municipals per a la revitalització i protecció del cabanyal

El regidor d’Urbanisme presenta el nou Pla Especial del Cabanyal-Canyamelar en el teatre El Musical

El Pla Especial del Cabanyal-Canyamelar (PEC), un document concebut per a la regeneració urbanística i la millora de la qualitat de vida d'este barri que inclou peticions veïnals, com la protecció i el manteniment de les vivendes d'Eugenia Viñes, incloses al denominat PAI de les piscines, serà l'objecte de la reunió que mantindrà esta vesprada el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, amb el veïnat d'esta zona.

El regidor presentarà este nou plan a les 18.30 hores, al teatre El Musical. En esta sessió, en què també estarà present l'equip redactor del document, «s'abordaran les noves propostes del PEC per a la revitalització i protecció del barri».

Segons ha recordat l'edil, este pla «té com a objectiu l'augment del parc de vivendes públiques mitjançant la construcció de més de 1.000 nous pisos, sent el 60% d'estes Vivendes Protecció Pública (VPP) i el 40% de renda llibre». A més, a estes vivendes s'afegiran altres 288 dotacionals de propietat municipal per a persones menors de 35 anys, majors de 65 anys i altres col·lectius vulnerables. El nou pla inclou la reconstrucció de Bloc de Portuaris.

A més, ha manifestat l'edil, el PEC estableix restriccions per als pisos turístics, que estaran permesos en tres zones: des del carrer Doctor Lluch fins a Serradora, entre Doctor Lluch i el passeig marítim, i el PAI d'Eugenia Viñes, establint una limitació del 10%, 30% i del 40% per illa de cases, respectivament en cadascuna d'elles.

D'altra banda, Sarrià informarà dels 54.000 metres quadrats d'equipaments públics i altres 50.000 de zones verdes i jardins, una de les quals envoltarà l'estació de RENFE València-Cabanyal, «perquè aquest Pla inclou desplaçar l'actual rotonda en la qual està situada cap a l'oest, quedant, llavors, l'estació integrada amb la resta del barri».

En la seua presentació també parlarà dels sis nous aparcaments –cinc en altura i un altre soterrani- que sumaran més de 1.200 places per a l'estacionament de vehicles; i de les peticions veïnals incloses, com la revisió de les altures en les unitats d'execució de Doctor Lluch i Portuaris.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube