TURISME
Thursday, October 19, 2017

València estrena 18 connexions aèries en la temporada tardor-hivern

La ciutat compta amb vol directe a 53 destinacions internacionals i a 15 nacionals

El nombre de companyies aèries que treballen amb l'aeroport de València s'incrementa progressivament, i açò es traduïx en més connexions i major nombre de places disponibles. A més, l'aposta d'estes empreses es desestacionalitza, tal com es desprén de l'oferta de línies disponibles per a la temporada de tardor-hivern que s'inicia el pròxim 29 d'octubre amb 18 noves rutes, entre les quals es troben, per exemple, València-Budapest.

Així ho ha explicat hui la regidora delegada de Desenvolupament Econòmic Sostenible i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, en presentar la campanya “València, més connectada que mai”, que dóna visibilitat a les rutes aèries disponibles des de València i complementa les iniciatives que la Fundació Turisme València desenvolupa, amb la col·laboració dels agents turístics, per a promocionar l'activitat turística sostenible.

Sandra Gómez ha explicat que a les 14 noves rutes que es van incrementar l'hivern passat, enguany se sumen altres 18, “fet que resulta clau en la desestacionalització de l'activitat turística a la nostra ciutat”. D’esta manera, ha recordat “la importància del treball de tots els actors turístics, que és fonamental per a transmetre una imatge coherent de destinació, que inspira confiança a les aerolínies i promou que, cada vegada més, València es trobe entre les ciutats amb millor projecció per a establir i mantenir connexions”.

“Esta campanya contribuïx a dinamitzar el turisme, consolidar la connectivitat aèria i atraure noves rutes, i així fomentar l'increment de trànsit de passatgers en l'Aeroport de València i els visitants a la nostra ciutat”, ha afegit la regidora, que també ha explicat que esta iniciativa “es presenta com una oportunitat per a posar en valor l'activitat de les agències de viatges com a especialistes”. “Són el millor canal per a l'assessorament i comercialització, i el seu treball sustenta al voltant del 80 % de les vendes de trajectes de les aerolínies, i per açò, la campanya específica “Consulta amb la teua agència de viatge”.
CONNECTIVITAT VALÈNCIA HIVERN 2017-2018

Concretament, des de l'Aeroport de València es pot viatjar a un total de 53 destinacions internacionals: Alemanya (Düsseldorf, Stuttgart, Frankfurt, Weeze, Berlín, Colònia, Hamburg, Munic), Bèlgica (Charleroi i Brussel·les), Dinamarca (Copenhaguen), Holanda (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven), Itàlia (Bari, Milà, Pisa, Bolonya, Venècia, Trieste, Torí, Nàpols, Roma), el Marroc (Casablanca i Marràqueix), Portugal (Porto, Lisboa), Rússia (Moscou), Suïssa (Ginebra, Zuric) o Turquia (Istanbul). Així mateix, la ciutat es troba connectada amb 15 destinacions nacionals com Eivissa, Mallorca, Menorca, Santiago o Màlaga, entre altres.

D'estes 68 destinacions, com a novetats trobem 18 noves connexions: Ryanair a Budapest, Cracòvia, Edimburg, Eindhoven, Frankfurt, Glasgow, Hamburg, Marraqueix, Marsella, Milà, Nàpols, Palma de Mallorca, Santander i Sevilla; Lufthansa a Munic; Transavia a Rotterdam; Volotea a Nantes i Vueling/Iberia Air Nostrum a Barcelona.

En la presentació d'esta oferta també ha participat el president de l'Associació d'Agències de Viatges, Miguel Jiménez, qui ha agraït esta sèrie d'iniciatives, “que incrementarà l'activitat de les agències i les seues possibilitats de generar ocupació estable”.

Finalment, la regidora ha afegit que “el treball coordinat d'empreses, concretament amb les agències de viatge i institucions en matèria de connectivitat, resulta clau perquè impacta directament en els resultats turístics”. De fet, ha explicat, “gràcies al treball de la Fundació Turisme València, en col·laboració amb l'Agència Valenciana de Turisme i la Diputació de València, la ciutat acollirà la IV Cimera Mundial d'Agències de Viatges que organitza CEAV. Esta trobada, que es posiciona com un fòrum internacional de coneixement i debat sobre els reptes del sector, reunirà a la nostra ciutat professionals turístics de més 60 països”.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube