TURISME
Monday, June 18, 2018

València es promociona com a destinació turística LGTBI friendly

Sandra Gómez ha presentat les accions desenvolupades en el marc d’esta política

«La ciutat de València és hospitalària, oberta, inclusiva, respectuosa amb tothom». Així ho ha afirmat la regidora de Turisme, Sandra Gómez, en presentar el model de ciutat pel qual advoca l'actual equip de govern municipal: «un model que va més enllà de respectar l'orientació sexual de cada persona, que aspira a ser referent de llibertat i tolerància i destinació turística amistosa amb el col·lectiu LGTBI»

La regidora Sandra Gómez, acompanyada del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han parlat, en víspera de la manifestació de l'Orgull LGTBI que se celebra a València, de les accions desenvolupades en matèria de promoció turística d'esta ciutat per aconseguir que es convertisca en una destinació «LGTB Friendly». «Volem formar part d'eixe grup de ciutats que donen visibilitat a la diversitat, d'una forma explícita, i treballem perquè algun dia deixe de ser necessari».

«Amb este objectiu, hem impulsat un grup de treball amb tots els agents del sector implicats i hem participat en fires, congressos i altres iniciatives especialitzats en donar servici a este segment de la població», ha explicat la regidora, qui també ha anunciat que, en este marc, l'Ajuntament participarà en els actes organitzats a la ciutat amb motiu del Dia de l'Orgull LGTBI. Així mateix, estarà present en els actes que, amb la mateixa finalitat, es duran a terme el 30 de juny a Barcelona i el 7 de juliol a Madrid.

Sandra Gómez, que ha destacat que València també ha participat en l'elaboració del pla actualitzat de locals LGTBI i en la Guia de la Comunitat Valenciana LGTBI-Friendly, dos iniciatives de l'Agencia Valenciana de Turisme, ha anunciat la celebració d'una jornada Urban Tourism Trends, prevista per al mes de setembre, per a debatre els reptes i oportunitats a les quals s'enfronta el sector turístic respecte a este segment poblacional concret.

A més, Turisme València serà el principal patrocinador de la TTG LGTB Conference que se celebrarà a Londres el 4 de juliol, «unes jornades que tractaran temes com els hàbits dels viatgers LGTBI».

Francesc Colomer, com a responsable de l'Agència Valenciana de Turisme (AVT), ha recordat que este organisme que gestiona les polítiques turístiques valencianes «té, entre les seues directrius esta legislatura, la promoció de la Comunitat Valencià com una destinació».

«L'hospitalitat d'una societat es posa a prova i s'examina davant la diversitat, segons la capacitat que té d'acollida i segons la seua actitud que hauria de ser responsable i oberta a totes les persones. Esta és la base sense la qual no entendríem la indústria turística i per descomptat l'oferta per al col·lectiu que, per altra banda, representa un 14% del PIB (Producte Interior Brut)», ha explicat Colomer.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube