Wednesday, November 17, 2021

València Digital Summit ofereix als emprenedors en noves tecnologies contacte amb inversors i experts

Sandra Gómez: “Tenim el repte d'adaptar-nos als canvis amb valentia i ganes de ser protagonistes d'aquesta transformació”

Centenars d'emprenedors en l'àmbit de les noves tecnologies participen en el València Digital Summit 2021 per a presentar les seues start-ups a inversors, acceleradores i experts universitaris gràcies a l'àmbit impulsat des de l'Ajuntament de València a través de VLC Tech City amb el suport de la Generalitat Valenciana. Sandra Gómez, vicealcaldessa de València, ha exercit com a amfitriona de l'esdeveniment i ha recordat que fa tres anys es va posar en marxa VLC Tech City “un projecte pioner per a connectar tot l'ecosistema tecnològic i innovador de la ciutat per a generar ocupació i creixement”.
VLC Tech City, impulsat des de València Activa, ja congrega a 36 entitats públiques i privades, grans empreses, xicotetes societats, distribuïdors i inversors amb l'objectiu comú d'ampliar el model econòmic de València a través de la tecnologia, la innovació i el coneixement. La quarta edició del València Digital Summit té com a lema Inspiring the good future, Inspirant el bon futur.
Sandra Gómez ha celebrat l'elevada participació en l'esdeveniment i ha destacat el que representa per a l'ecosistema innovador i tecnològic de la ciutat de València després d'any i mig de pandèmia: “Som ací per a parlar d'esperança i de futur. Del futur esperançador basat en la recuperació que ens espera, que coincidirà a més amb l'impuls definitiu a la revolució tecnològica. Front de les visions apocalíptiques, s'imposa la tossudesa de les dades. Així que no se m'ocorre millor temàtica principal per a aquesta quarta edició del Digital Summit que Inspiring the Good Future’.
Gómez ha subratllat com Espanya en el seu conjunt està recuperant el pols econòmic i que les projeccions són optimistes. Ha destacat el decidit suport de l'Ajuntament de València a totes les iniciatives tecnològiques com el recent Start Up Market, que va ser visitat per 20.000 veïns. “Vam tindre la capacitat de muntar un aparador brillant per a donar a conéixer el talent d'aquesta ciutat”, ha dit la vicealcaldessa, “crec que vam aprofitar molt bé l'oportunitat de poder mostrar a la ciutat el talent i el treball de persones valentes que un dia ho van fiar tot a una idea”.
També ha apuntat la imminent celebració de la sisena edició dels Start Up Awards, organitzats per València Activa i Start Up València. “Premiarem el talent i bon fer de l'ecosistema local”, ha explicat Gómez, “55.000 euros en premis, en 11 categories sectorials i 3 especials per a les quals s'han rebut 135 candidatures”.
La vicealcaldessa ha oferit a tots els participants al València Digital Summit la plena col·laboració de l'Ajuntament de València per a transformar la ciutat en un referent de les noves tecnologies. “Tenim per davant un futur apassionant”, ha dit Gómez, “el món es troba en plena metamorfosi i nosaltres tenim el repte d'adaptar-nos a aquests canvis amb valentia i amb ganes de ser protagonistes d'aqueixa transformació. Teniu el talent, la capacitat i la força. Compteu amb nosaltres per a aconseguir-ho”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube