TURISME
Saturday, March 24, 2018

València col.labora en el programa Alter Eco per a la sostenibilitat turística amb la mirada posada en el Cabanyal

El projecte posa el focus en els barris del Cabanyal, Canyamelar i Grau, a través de la visió dels seus veïns i veïnes

La regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha participat este matí en la jornada “Turisme Sostenible i Identitat Mediterrània en els barris Cabanyal, Canyamelar i Grau. Una visió segons els seus habitants”. En la sessió s'han analitzat els canvis duts a terme en estos barris al llarg dels últims anys i s'han presentat les guies, integrades en el projecte europeu Alter Eco.

Durant la jornada de hui s'han presentat quatre rutes pels barris del Cabanyal, Canyamelar i el Grau, basades en l'experiència personal de diferents veïns i veïnes. En l'acte, promogut per l'Institut Valencià de l'Edificació, també ha participat la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.

L'Ajuntament, a través de Turisme València, col·labora amb l'equip de treball en este projecte pilot de la ciutat de València, així com en la difusió i visibilitat de la iniciativa entre els visitants de la ciutat.

En la seua intervenció, Sandra Gómez ha destacat que els Poblats Marítims “s'han convertit en una referència estatal quant a singularitat i defensa de la seua autenticitat, gràcies als esforços que durant anys moltes persones hem dedicat a retornar estos barris als seus veïns i veïnes”.

La regidora ha assenyalat que el projecte Alter Eco està en sintonia amb el model de ciutat pel qual apostem, que també se centra a posar en valor els nostres recursos més identitaris, la nostra herència, l'herència dels nostres pares i iaios, perquè ací és on resideix el que som i hem sigut”.

En eixe sentit, Gómez ha destacat que “sumar-nos a este programa europeu és una oportunitat per a tota la ciutat d'impulsar una iniciativa que cerca preservar el patrimoni natural i cultural del Mediterrani”. A més, ha afegit que el projecte “impulsa la sostenibilitat i responsabilitat turística, valors que no solament recolzem, sinó que regeixen l'estratègia turística de la ciutat”. La regidora ha assenyalat que “des de Turisme València apostem per un turisme sostenible sobre la base de la diversificació, que aporte el major benefici possible als seus veïns i veïnes en la seua qualitat de vida”.

“Som afortunats de poder comptar amb una ciutat i uns barris que cada vegada són més atractius i que desperten major interès. Per açò, hem de treballar des de la col·laboració perquè els qui ens visiten el descobrisquen d'una manera responsable i respectuosa cap a aquells que generosament els acollim”, ha conclós Sandra Gómez.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube