TURISME
Friday, November 30, 2018

València acull el XV Fòrum Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en destinacions

A este esdeveniment assistiran professionals i experts del sector turístic

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha inaugurat este matí el XV Fòrum SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions) en l'edifici Veles e Vents. Este fòrum, que se celebra entre hui i demà, es constituix com un punt de trobada entre els professionals i els experts del sector turístic, els qui debaten i exposen les seues idees sobre els desafiaments i oportunitats que posseixen les destinacions turístiques, en la seua aposta per la qualitat com a eix del desenvolupament de les seues diferents estratègies competitives. L'edil ha comunicat que «és una oportunitat formidable per a la nostra ciutat ser seu que aculla este Fòrum de SICTED»

Durant la inauguració del fòrum, també han participat el secretari autonòmic de Turisme de la Comunitat Valenciana, Francesc Colomer; i la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver. «Volem agrair a la secretària de Turisme que haja apostat per València. A més crec que demostra el compromís de totes les administracions públiques entorn d'aconseguir eixa qualitat i eixe compromís per ser una destinació més competitiva i sostenible», ha destacat la regidora .

Gómez ha puntualitzat que «ha de ser inqüestionable el compromís amb la qualitat que ha de tindre qualsevol destinació turística que vulga consolidar-se, ser competitiu i portar un turisme rendible». «Eixe és el camí que hem recorregut a la ciutat de València i podem dir que l'estem fent amb èxit, ja que any rere any milloren els índexs turístics i sobretot els de rendibilitat turística», ha afegit.

La regidora també ha explicat que «eixe compromís no solament ha de comprometre’ns a les administracions, sinó que hem d'anar un pas més enllà, hem de treballar per a comprometre al nostre sector professional, però també a tots els residents i a totes les persones que viuen en les nostres destinacions». «Amb un acord entre administracions, sector i la societat que viu en les nostres destinacions, podrem aconseguir ser una referència i ser una destinació que competisca per ser excel·lents en el servici que atorguem als nostres visitants, a més de sostenibles i respectuosos amb els entorns en els quals vivim», ha destacat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube