Tuesday, May 24, 2022

València Activa selecciona 10 startups valencianes per a mostrar els seus productes amb un espai propi en Palo Market Fest 2022

Els projectes innovadors que vulguen comptar amb un espai en aquest hauran de presentar les seues sol·licituds fins al 27 de maig a les 12 hores

València Activa, a través de VIT Emprende, ha llançat una convocatòria per a facilitar un espai en Palo Market Fest 2022 a 10 startups valencianes, perquè puguen disposar del seu propi espai d'exposició i venda, que els permetrà donar a conéixer els seus productes i establir sinergies amb diferents públics per a així fer créixer els seus projectes.

La tinenta de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha explicat que “iniciatives com aquestes són molt importants per a l'emprenedoria local perquè visibilitzem el potencial del talent de la ciutat. Les 10 startups seleccionades donaran a conéixer les seues creacions en un esdeveniment que reuneix un gran nombre de persones, als qui s'ofereix l'oportunitat d'arribar al públic”.

Les startups que presenten sol·licitud hauran de formar part de la xarxa VIT Emprende, Co-Crea-Te, Espai Lidera i hauran de tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València. A més, hauran de tindre els seus propis productes actius en el mercat o en una fase avançada per a poder exhibir-los en l'estand.

Els projectes innovadors que vulguen comptar amb un espai en aquest hauran de presentar les seues sol·licituds enviant un mail a vitemprende@valenciactiva.es fins al 27 de maig a les 12 hores.

Palo Market Fest és un festival d'oci, comerç i cultura situat als Jardins de Vivers que promociona iniciatives emergents de nous creadors. Tindrà lloc els pròxims 17, 18 i 19 de juny als Jardins de Vivers on es mostraran productes creats fabricats tenint en compte l'ètica social i el respecte mediambiental. L'esdeveniment reunirà disseny, moda, gastronomia alternativa, productes gurmet, objecte o moble xicotet, roba vintage, calçat artesanal o ulleres reciclades, entre altres.

L'heterogeneïtat és senyal d'aquest festival que pretén mostrar les tendències més innovadores de la música, el disseny i l'emprenedoria. Una aposta decidida pels i les joves artistes, el disseny emergent de xicotetes iniciatives locals i la gastronomia alternativa i itinerant.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube