Monday, June 13, 2022

València Activa i Dreamhack s'alien per a visi-bilitzar el talent de 5 startups valencianes de gaming en el major festival de videojocs

Dreamhack se celebrarà entre l'1 i el 3 de juliol en Fira València, on es reuniran empreses tecnològiques, gamers, joves i agents d'inversió

València Activa s'ha aliat amb DreamHack València, el major festival de vídeo-jocs i oci digital d'Espanya i un dels majors de tota Europa, per a impulsar la innovació i l'emprenedoria en el sector gaming valencià. Gràcies a una convocatòria llançada per València Activa a través de VIT Emprende, el festival comptarà amb la pre-sència de cinc empreses emergents valencianes del sector gaming i els e-esports en l'estand de València Activa.

“L'objectiu principal de l'espai de València Activa serà facilitar l'oportunitat a les empre-ses tecnològiques i digitals de València, exposar en l'esdeveniment perquè puguen do-nar visibilitat als seus projectes, establir relacions comercials i testar l'estat de la compe-tència”, ha explicat la tinenta d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé.

Per part seua, Javier Carrión, director de DreamHack València, ha assenyalat que “les empreses emergents són el futur i com volem donar suport al talent local i nacional sempre que siga possible des de DreamHack se'ls facilitarà un espai, suport i difusió. Quin millor lloc que un festival tecnològic i d'oci digital com és DreamHack, per a donar veu i impulsar a nivell internacional aquests projectes, que inspiren als joves gamers”.

A més de l'espai per a les startups, DreamHack València i València Activa contribuiran al foment de la innovació i la tecnologia a través de diferents iniciatives durant el festival. Així, València Activa oferirà diferents xarrades professionals enfoca-dones al desenvolu-pament de videojocs, oportunitats de negoci en els e-esports i el gaming.

Les startups que vulguen participar en aquesta edició de la mà de València Activa i Vit Emprende hauran d'enviar la seua sol·licitud a vitemprende@valenciactiva.es fins al di-mecres 13 de juny de 2022 a les 12 hores i hauran de pertànyer a xarxa VIT Emprende, tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València o acreditar haver participat en algun programa d'emprenedoria innovadora, de disseny, públic o privat, de la ciutat de València.


Sobre DreamHack

DreamHack València, que tindrà lloc en Fira València entre l'1 i el 3 de juliol, és el nexe perfecte entre empreses tecnològiques, gamers, joves i agents d'inversió. Es tracta d'un esdeveniment que aposta per la innovació, la tecnologia i el futur, objectiu que li ha por-tat a forjar una col·laboració cada vegada més estreta amb València Activa.

Segons les dades de l'organització, en aquesta edició de 2022 es preveu generar un impacte econòmic de 10 milions d'euros, generar més de 170 noves ocupacions i s'ha fixat l'objectiu d'incrementar la xifra de visitants de l'última edició, fins als 75.000 assis-tents.

Cada any, milions d'aficionats segueixen les emissions de DreamHack, i els caps de setmana del festival, que dura les 24 hores del dia, ofereixen tot el relacionat amb el gaming sota un mateix sostre. Els i les assistents gaudeixen de tornejos de esports pro-fessionals, tornejos de jocs amateur i veterans, la famosa festa LAN "porta el teu propi ordinador" (BYOC), el campionat de cosplay, conferències, art, activitats, exposicions, projeccions, música en directe i molt més. La marca DreamHack forma part de ESL Ga-ming, l'empresa líder mundial en esports electrònics.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube