Sunday, January 27, 2019

València Activa forma emprenedors en la busca de finançament per a projectes d'innovació i desenvolupament

20 projectes emprenedors participaran en el taller gratuït EurekaBooster

L'Ajuntament de València ha posat en marxa, a través de l'agència municipal d'ocupació València Activa i la seua xarxa d'emprenedors innovadors Vit Emprén, el taller gratuït EurekaBooster per a persones emprenedores interessades a formar-se en matèria de finançament públic per a projectes d'investigació, desenvolupament i innovació. Segons la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, «tallers com estos ajuden molts projectes valencians a créixer i expandir-se i són necessaris perquè cap idea es quede en el calaix».

Este taller, que s'impartirà en les instal·lacions de València Activa, té per objectiu ajudar les empreses en la busca de suport econòmic per realitzar inversions en matèria d'innovació en els seus desenvolupaments tecnològics. Durant la formació, en la qual participaran 20 projectes emprenedors, l'equip tècnic avaluarà junt amb les empreses participants les possibilitats que tenen d'aconseguir finançament del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, entitat pública empresarial dependent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

A més, s'abordaran els tràmits que exigixen este tipus de sol·licituds, així com els requisits i criteris que seguixen els avaluadors per decidir si un projecte accedeix o no a finançament. En el transcurs del taller es realitzaran reunions privades amb Ana Durán, directora executiva de l'agència privada d'innovació Innobooster, i amb Héctor Fernández, representant de l'àrea de direcció de projectes internacionals del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial.

FINANÇAMENT PÚBLIC EN INVESTIGACIÓ I DESENVOLUPAMENT

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial és l'agent de finançament de l'Administració General de l'Estat per a la investigació, desenvolupament i innovació empresarial. Gestiona, amb fons propis i cofinançament procedent d'institucions europees (Fons d'Estructurals i d'Inversió i del Banc Europeu d'Inversions), diverses línies destinades a subvencionar projectes innovadors d'empreses. Destaquen línies per a projectes de 250.000 i quatre milions d'euros, amb subvencions de fins al 33% del pressupost.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube