Tuesday, May 24, 2022

València Activa convoca subvencions per a celebrar esdeveniments relacionats amb la innovació, el disseny i la tecnologia

Pilar Bernabé ha declarat que “de nou, este ajuntament torna a anar de la mà de les pimes, dels autònoms i de les entitats que volen generar eixa marca València que tant anem a fomentar”

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, llança una convocatòria de subvencions per a la celebració d’esdeveniments, fires, exposicions o xarrades divulgatives de temes relacionats amb la tecnologia, la innovació, la ciència, la investigació, el disseny, l’emprenedoria i la consolidació empresarial que es desenvolupen al municipi de València i ajuden a situar la ciutat com un referent en l’economia del coneixement. La regidora de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé, ha afirmat que “volem contribuir per tal que les entitats puguen obtindre fins a 15.000 euros en ajudes per a la celebració d’esdeveniments, per a generar comunitats i per generar ecosistema”.

Bernabé ha declarat que “de nou, este ajuntament torna a anar de la mà de les pimes, dels autònoms i de les entitats que volen generar eixa marca València que tant anem a fomentar”. En este sentit, la regidora ha explicat que “amb esta convocatòria volem contribuir a que entitats i empreses valencianes visibilitzen el talent de la nostra ciutat en àrees tan estratègiques com el disseny, la innovació, la tecnologia o l’emprenedoria i anem a fer-ho amb mig milió d’euros”.

Les subvencions
Podran optar a la convocatòria les persones físiques i jurídiques, comunitats de béns, societats civils, associacions, fundacions, sindicats, col·legis professionals i entitats sense ànim de lucre. Els esdeveniments objecte de la subvenció han de celebrar-se al terme municipal de València. Excepcionalment, podran ser tinguts en compte aquells projectes que no tinguen lloc a la ciutat però que visibilitzen i promoguen el seu ecosistema i teixit econòmic.

La quantia total de les ajudes ascendeix a 500.000 euros. Les entitats beneficiàries rebran, en funció de la puntuació obtinguda, entre 3.000 i 15.000 euros de patrocini per esdeveniment. L’import del patrocini concedit no podrà ser superior al 40% del cost total de l’acte previst.

El termini de sol·licitud de les ajudes s’obri dimecres, 25 de maig, i finalitza quan s’esgote el pressupost i mai més enllà del 31 d’octubre d’enguany. El model de sol·licitud està disponible en la pàgina web de València Activa www.valenciactiva.valencia.es. Les sol·licituds cal presentar-les mitjançant el correu electrònic convocatories@valenciactiva.es. Per a més informació, podeu telefonar al 96 208 74 58.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube