Tuesday, May 31, 2022

València Activa connectarà a 50 startups amb agents clau de l'ecosistema nacional i interna-cional en la desena edició del South Summit

Els i les emprenedores i els agents que vulguen comptar amb una entrada poden enviar la seua sol·licitud a vitemprende@valenciactiva.es fins al dilluns 6 de juny de 2022

València Activa, a través de VIT Emprende, ofereix 50 entrades gratuïtes per a agents, startups i persones emprenedores per a assistir al South Summit 2022, que se celebrarà del 8 a l'11 de juny de 2022 a Madrid. “Amb aquesta convocatòria connectem l'ecosistema local amb els agents clau en l'ecosistema nacional i in-ternacional, perquè puguen generar oportunitats comercials i donar visibilitat a nous talents”, ha explicat la tinenta d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Eco-nòmic, Pilar Bernabé.

“Volem mostrar tot el potencial del nostre ecosistema, volem que València siga reconeguda com hub clau de la innovació, posicionant-la com a referent en la indústria de la salut i la qualitat de vida i atraient talent, inversió i negoci. Per això gràcies a aquesta iniciativa les startups i persones emprenedores de la nostra ciutat podran assis-tir a un dels majors esdeveniments del sector a nivell internacional”, ha indicat la regido-ra Bernabé.

A més, també amb l'objectiu de visibilitzar el talent local, l'ecosistema valencià comptarà amb estand facilitat per South Summit, on València Activa compartirà espai amb altres entitats que impulsen la innovació i la tecnologia amb segell valencià, com la Generalitat Valenciana, *Startup València i Start-UPV. Aquest espai, que serà la trobada per a les i els emprenedors i agents valencians que participen en aquest esdeveniment, serà a més l'aparador perfecte per a mostrar el potencial de València com hub innovador de referència.

A més, també amb l'objectiu de visibilitzar el talent local, l'ecosistema valencià comptarà amb estand facilitat per South Summit, on València Activa compartirà espai amb altres entitats que impulsen la innovació i la tecnologia amb segell valencià, com la Generalitat Valenciana, Startup Valencia i Start-UPV. Aquest espai, que serà la trobada per a les i els emprenedors i agents valencians que participen en aquest esdeveniment, serà a més l'aparador perfecte per a mostrar el potencial de València com *hub innova-dor de referència.

Els i les emprenedores i els agents que vulguen comptar amb una entrada han de formar part de la xarxa VIT Emprende i tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València. Les i els interessats poden enviar la seua sol·licitud a vi-temprende@valenciactiva.es fins al dilluns 6 de juny de 2022 a les 12 hores.South Summit, 10 anys fent ecosistema

South Summit Madrid va nàixer en 2012 com Spain Startup per a impulsar l'eco-nomia a través de la innovació i l'emprenedoria. 10 anys després ha construït un ecosis-tema sòlid i una trobada de referència cada vegada més rellevant en el món de les star-tups.

Aquesta edició, en la qual es donaran cita més de 450 ponents de reconegut prestigi internacional, se celebra sota el lema 'descodificar la realitat' ('decoding comple-xity’), s'abordaran els últims avanços tecnològics, i el programa de l'esdeveniment estarà marca-do per la innovació i la lluita contra el canvi climàtic.

Segons les dades de l'organització en l'última edició van participar més de 22.000 assistents, més de 1.600 inversors amb una cartera participació aproximada de 135.000 milions de dòlars, 8.000 startups, 680 speakers i 7.000 membres de corporacions.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube