TURISME
Wednesday, May 30, 2018

València acollirà el primer Fòrum Europeu de Desenvolupament de l’Aviació

Sandra Gómez destaca que AviaDev suposa una oportunitat per donar a conéixer València com a destinació turística i empresarial

Del 3 al 5 de desembre, el Palau de Congressos de València acollirà el primer fòrum de desenvolupament de l'aviació, AviaDev (Aviation Development Conference), dirigit a professionals de les companyies aèries i aeroports i que compta amb la col·laboració de la Fundació Turisme València i l’Agència Valenciana del Turisme. En este fòrum s'analitzarà l'impuls econòmic, la generació d'ocupació o la millora de la connectivitat que suposa el desenvolupament dels aeroports regionals. Així ho ha presentat la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, junt amb Francesc Colomer, secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, i Jon Howell, director d’AviaDev, en el consistori.

«És una bona notícia que la direcció d’AviaDev haja considerat València com la millor opció per albergar este primer congrés europeu que, sens dubte, permetrà debatre des d'una perspectiva professional sobre les oportunitats que la connectivitat brinda a l'impuls de l'aviació així com d’altres sectors econòmics estratègics», ha destacat la regidora. Gómez ha dit que també es tracta d'una ocasió per posar de manifest la capacitat de la ciutat com a destinació de congressos i «de poder mostrar als principals actors en matèria de connectivitat l'oferta turística de la ciutat i les possibilitats que, tant la ciutat com l'aeroport, reunixen com a destinació turística i empresarial competitiva».

Per la seua banda, Francesc Colomer, secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, ha subratllat la importància d'este esdeveniment en el posicionament de la ciutat, ja que l'aviació juga un paper fonamental en el mercat. «València s'ha convertit en un espai que convida a vindre. Ha arribat l'hora de València i de la Comunitat Valenciana en els mercats de la qualitat, la cultura i la gastronomia, entre d’altres», ha dit Colomer, qui ha recordat la presència del director de l'aeroport de Castelló en la sala, Serafín Bernat, que també participarà en el fòrum.

Jon Howell, director d’AviaDev, ha exposat la importància d'este tipus de trobades per millorar l'experiència dels passatgers en els aeroports regionals enfront d'altres destinacions turístiques més saturades. Així mateix, ha aprofitat l'ocasió per recordar «l'ampli ventall d'atractius» que oferix la ciutat de València, la qual cosa l'ha posicionada «com a una destinació turística per a tot l'any», amb 6,7 milions de passatgers en 2017.

En el fòrum es realitzaran jornades, conferències, sessions de networking i reunions entre professionals d'aeroports i aerolínies, i es parlarà sobre les oportunitats de desenvolupament regional, impulsant la prosperitat econòmica i la creació d'ocupació a tota Europa. Hi haurà més de 500 reunions entre els aeroports i les aerolínies en les quals s'analitzarà i debatrà sobre la viabilitat dels nous servicis aeris, i els beneficis i les oportunitats dels aeroports regionals. A més, es preveu la presència de vora 300 professionals, que inclouran representants de 50 aeroports regionals europeus, 30 línies aèries europees, 20 autoritats de turisme i 15 proveïdors de la indústria.

«L'òptima connectivitat de les ciutats resulta fonamental —ha continuat la regidora Gómez—, no solament per a l'evolució del turisme, sinó per al desenvolupament del teixit empresarial de les regions. A major connectivitat, més oportunitats de negoci i de progrés, no solament econòmic, sinó també social». Així, Gómez ha volgut subratllar el compromís de la Fundació Turisme València per contribuir a la millora de la connectivitat de l'aeroport de València i ha recordat altres accions posades en marxa amb l'objectiu de contribuir a la consolidació de la connectivitat aèria, com són el networking amb companyies aèries, l'organització del ‘Fly València Meeting’ o la col·laboració amb el sector de les agències de viatges.

Durant la presentació, Gómez ha aprofitat per recordar algunes de les xifres de l'aeroport de València, que va tancar els quatre primers mesos de l'any amb un creixement del 25 %. «València està més connectada que mai, tant en temporada d'estiu com a l'hivern», ha dit la regidora, que ha recordat les 63 destinacions internacionals i 17 destinacions nacionals que s'oferixen a l'estiu; així com les 53 destinacions internacionals i 15 nacionals d'hivern.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube