Sunday, February 21, 2021

URBANISME POSA EN MARXA UNA NOVA CAMPANYA D’ASFALTAT PER A REPARAR VIES EN DIFERENTS BARRIS

Sandra Gómez explica que es durà a terme l'actuació en més d'una vintena de carrers

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana durà a terme una campanya d'asfaltat per a la renovació del paviment en 24 vies de la ciutat que pel trànsit que suporten es troben deteriorades.

Tras els estudis previs, la regidoria de Desenvolupament i Renovació urbana invertirá un total de 450.000€ € en la millora de materials i l’asfaltat repartits en diferents vies de la ciutat de València. Les obres, ja començades, tenen de termini el primer trimestre de l’any.

Les tasques a realitzar impliquen canvis de materials, reposicions i fresat de l’asfalt amb l’objectiu,segons ha explicat la vicealcaldesa, «de renovar estes calçades i trams que requereixen de treballs de manteniment per a millorar i garantir la seguretat vial a més de dignificar els barris en els quals se situen».

Entre les zones amb més metres quadrats a asfaltar cal destacar varies vies del districte de Extramurs, l’avinguda Catalunya, en el ramal d’incorporació a l’avinguda dels Tarongers, el carrer de la Pau, l’avinguda de les Corts Valencianes, i l’avinguda de Tres Creus. A més, uns altres dels barris amb viaris que han sigut proposats per a la seua millora i tasques de manteniment i asfaltat són Creu Coberta, Benimaclet, Aiora, Poblats Marítims, Campanar, Ciutat Vella, Morverdre, Abastos, Nazaret, Jesús i Quatre Carrers.

«Tots el barris són prioritaris i volem arribar a tots amb les nostres actuacions», ha apuntat Sandra Gómez, la qual ha resaltat que les actuacions d’urbanisme estan dirigides a «millorar substancialment la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes amb independència del seu codi postal».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube