Tuesday, April 9, 2019

Turisme València organitza la VII edició de l’Urban Tourism Trends, dedicada a la intel·ligència en el sector turístic

El fòrum, que tindrà lloc demà dimecres 10 d'abril, també tractarà diferents qüestions com la integració de fonts i l'anàlisi de dades aplicades al turisme

La Fundació Turisme València celebra demà dimecres, 10 d'abril, una nova edició de l’Urban Tourism Trends, un fòrum que, en esta ocasió, se centra en l'aplicació de les dades massives en el sector turístic. L’esdeveniment, que tindrà lloc a l’Escola d’Empresaris (EDEM), també tractarà diferents qüestions com la integració de fonts i l'anàlisi de dades que permeten transformar la informació en coneixement, i la incorporació al sector turístic «amb la finalitat que contribuïsca a garantir un turisme més eficient, responsable i sostenible», segons ha explicat la regidora de Turisme, Sandra Gómez.

La regidora de Turisme i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha afirmat que «s'està treballant per a convertir València en una destinació intel·ligent», denominació que s'atorga a les ciutats que busquen garantir el desenvolupament turístic sostenible dels territoris, augmentant la integració dels visitants en l'entorn per a millorar la seua experiència i protegir alhora la qualitat de vida de les persones residents. «Volem implicar el sector turístic valencià en el desenvolupament del sistema d'intel·ligència turística de la ciutat, perquè aprofundisca i participe en un projecte que repercutirà en benefici seu», ha explicat Gómez.

Les jornades centraran el debat sobre les eines tecnològiques que permeten «l'aplicació de les dades massives al sector turístic», com el sistema d'informació turística impulsat per la Fundació Turisme València. Esta nova eina permet recaptar dades essencials com la demanda actual i potencial. «El coneixement turístic, al servici del sector empresarial, facilita la presa de decisions, basada en dades reals, de manera que així les empreses turístiques puguen redirigir la seua estratègia comercial i de negoci», ha explicat.

INTEL·LIGÈNCIA PER AL SECTOR TURÍSTIC

La jornada començarà a les 10.00 hores i comptarà amb la participació de professionals experts en les diferents conferències previstes. En la taula redona «Com apliquem les dades massives en una destinació com València?» intervindran el líder industrial en LUCA (la unitat global de negoci de dades massives i intel·ligència artificial de Telefónica), Miquel Nieto; la vicepresidenta de ForwardKeys, Laura Rodríguez; i el CEO i cofundador de Travelest, Álex Linde.

Així mateix, el director d'intel·ligència i estratègia de Turisme València, Ricardo Millet, parlarà sobre els beneficis del SIT (sistema intel·ligent de turisme) i de com utilitzar eines que permeten al sector prendre decisions a través de l'anàlisi de dades, utilitzant la major quantitat d'informació i integrant-la d'una manera més eficient.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube