URBANISME
Friday, November 20, 2015

SARRIÀ ARRANCA L'ACORD PER A DESBLOQUEJAR LA URBANITZACIÓ DE LES CASERNES DE SANT VICENT

Sarrià anuncia que en 2016 s'iniciaran les obres de la Caserna d'Enginyers, i en 2017 les d'Artilleria

Vicent Sarrià, ha qualificat de “positiva” la reunió que ha mantingut amb la directora general de l'Entitat Pública Empresarial del Sòl (SEPES), Lucía Morales, en la qual ha participat també el secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler, i en la qual s'ha arrancat un acord pel qual les tres administracions s'han compromès a desbloquejar “un problema que afecta greument a una zona estratègica en la qual es troben les Casernes de Sant Vicent”, en paraules de l'edil.

Vicent Sarrià ha anunciat una reunió per a la setmana vinent entre els tècnics del SEPES i de l'Ajuntament per a analitzar les diferències del projecte d'urbanització amb la finalitat d'agilitar agilitzar els tràmits i les correccions. “És una bona notícia que demostra que amb voluntat política els projectes poden tirar endavant”, ha assegurat.

Per la seua banda, el secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler, s'ha compromès a desbloquejar la documentació que el Partit Popular tenia bloquejada en la Generalitat Valenciana des del 2011 sobre la reparcel·lació de terrenys i a aprovar-la “en un termini curt de temps”. D'esta manera, ha apuntat, “posarem punt final a la precarietat de les instal·lacions dels centres Sant Àngel de la Guarda i Soto Micó”.

El projecte d'urbanització de les casernes ascendirà a 11 milions d'euros, i al juny de 2016 es podran licitar les obres d'Enginyers amb una durada de 16 mesos. Així mateix, ha indicat que en la reunió de la setmana vinent s'estudiarà que al mateix temps que comencen les obres, la Conselleria d'Educació inicie la construcció del Sant Ángel de la Guarda. Així mateix, Soler ha explicat que si esta opció no fóra possible, es negociarà amb Parc Central que els propietaris de les Naus Macosa cedisquen de manera provisional una parcel·la.

Quant a la Caserna d'Artilleria, el regidor d'Urbanisme ha indicat que les obres es licitarien a principis de 2017. Pel que fa al Soto Micó, el secretari autonòmic d'Educació ha assenyalat que s'han inclòs les instal·lacions en el nou institut de Patraix en el programa d'inversions de la Unió Europea i l'any que ve s'iniciarà. “Mentrestant, es traslladaran a una parcel·la al sud de l'Hospital Peset, que és propietat de l'Ajuntament, en aules provisionals, amb l'objectiu de que quan acaben les obres, traslladar-los”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube