Monday, June 6, 2022

Sandra Gómez anuncia que Llei de l'Esport inclourà la figura del conseller independent que reclama l'afició

La vicealcaldessa avança que el PSOE assumeix les reivindicacions de l'afició “per a democratitzar els clubs i ajudar al fet que hi haja un canvi de gestió al València C.F.”

La vicealcaldessa de València i secretària general dels socialistes a la ciutat, Sandra Gómez, ha anunciat aquest matí a Madrid l'acord amb el Grup Socialista en el Congrés dels Diputats per a incorporar en la tramitació de la nova Llei de l'Esport una sèrie d'esmenes que ajuden a avançar en la democratització dels clubs esportius i que recullen les principals reivindicacions de l'afició del València Club de Futbol.
“Hui hem volgut vindre a Madrid a mantindre una reunió amb el portaveu d'Esports del PSOE, Juan Luis Soto, i amb el diputat valencià Vicent Sarrià, en el Congrés dels Diputats perquè és ací on realment s'està treballant la Llei de l'Esport i on realment podem tindre capacitat de canviar les coses”, ha manifestat la vicealcaldessa. “Com sempre hem demostrat des del Partit Socialista, ens movem i eixim del nostre despatx per a defensar els interessos de la ciutat. Hem traslladat unes propostes valentes que contribuiran a democratitzar els clubs esportius i que poden ajudar i molt al fet que hi haja un canvi en la gestió del València Club de Futbol”, ha continuat.
Gómez ha anunciat que ha arribat a un acord amb el Grup Socialista en el Congrés perquè s'incorporen les principals esmenes que reivindicava l'afició del València C.F. entre les quals s'inclou, per exemple, la introducció d'un conseller independent que siga triat per l'afició. “Vull destacar especialment la figura d'aquest conseller independent de l'afició. Em sembla imprescindible perquè és una manera de controlar, per part de l'afició, que les principals decisions que es prenen en la seu dels consells d'administració compten també amb la veu i la voluntat de l'afició, que al final és la que realment representa a les entitats esportives, en aquest cas als clubs de futbol”, ha subratllat la vicealcaldessa.
En aquest sentit, ha defensat que les esmenes de l'afició del València C.F.que ha recollit el Partit Socialista van en la mateixa línia de “incorporar la veu i la capacitat de decisió de l'afició. I la més important en aquesta línia és la introducció d'aqueixa figura de conseller independent triat per tota l'afició”, ha finalitzat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube