Wednesday, February 20, 2019

Sandra Gómez anima a la militància a participar en el procés d'elaboració de la llista

Els i les militants podran votar a tots els companys i companyes proposades en la llista de l'executiva, així com als qui es proposen en la pròpia agrupació

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha animat hui als i les militants del PSP-PSOE de la ciutat a participar en el procés d'elaboració de la llista electoral que es troba “obert” i començarà a votar-se entre el 25 i el 28 de febrer en les agrupacions.
“Tal com estableix el reglament emanat del 39 Congrés Federal, tots els militants de qualsevol agrupació podran votar a tots els companys i companyes proposades en la llista de l'executiva, així com a uns altres que es proposen en la pròpia agrupació”, ha recordat i ha rebutjat “especulacions” sobre els noms que encapçalaran la llista perquè el procés “no està tancat”. “Hem d'escoltar a la militància per a elaborar la llista definitiva”, ha indicat.
Gómez. que ha realitzat aquestes declaracions a preguntes dels periodistes, després de l'acte celebrat en el Mercat Central, ha destacat la “formidable labor” dels regidors i regidores del Grup Municipal Socialista i ha recordat que tots ells formen part de la proposta de 41 noms que va aprovar el dilluns la direcció local. “Una llista que a més comptarà amb les incorporacions que facen els companys i companyes de qualsevol agrupació”, ha precisat.
En aquest sentit, ha posat l'accent en que ara s'inicia un procés en el qual “tots els companys i companyes podran votar a qualsevol company o companya siga de l'agrupació que siga i l'haja proposat o no l'executiva”. Així, ha animat a tota la militància a “participar en un procés en el qual, per primera vegada, la militància tindrà veu i vot”.



Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube