TURISME
Monday, June 18, 2018

Presentem el València Ambassadors Club per promoure el turisme de congressos

Format per 63 professionals de prestigi en els àmbits de l'empresa, la ciència, la tecnologia, la medicina, la universitat, la recerca o els negocis.

La responsable de l'àrea de Desenvolupament Econòmic i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha presentat este matí el «València Ambassadors Club», del que formen part 63 valencians i valencianes que promouen la nostra ciutat com a destinació de turisme de congressos, fires i reunions, als quals esta vesprada s'ofereix una reunió en el Saló de Cristall de l'Ajuntament.

«Volem posicionar València com una destinació idònia per a la celebració de congressos. De fet va ser la primera prioritat per la qual ens vam proposar apostar després del canvi en la gestió del turisme en la ciutat. És un producte important per l'impacte econòmic que genera i perquè, a més, a València es donen totes les condicions per a ser una bona destinació, però sobretot comptar amb una societat compromesa i implicada per a posar en valor la seua ciutat», ha explicat la regidora i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, en la presentació del «València Ambassadors Club». Als seus 63 integrants s'oferirà esta vesprada una recepció al Saló de Cristall. «Hem constituït el Club d'Ambaixadors del València Convention Bureau, que integra a professionals que des de diferents àmbits de treball: acadèmic, empresarial, universitari, metge o científic aposten per València com a destinació perfecta per a realitzar congressos, esdeveniments i reunions ».

Sandra Gómez, responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic del Govern de la Nau, ha comparegut en esta roda de premsa junt a Ximo Solá, president del València Convention Bureau, i acompanyada també per Sylvia Andrés, directora del Palau de Congressos, referent en l'organització de congressos nacionals i internacionals, que enguany compleix el seu 20 aniversari, i Enrique Vidal, director de CACSA. Gómez ha ressaltat el valor d'una iniciativa que reconeix la labor de valencians i valencianes de prestigi professional que «d'una manera voluntària promouen València com a destinació de congressos, fires i altres esdeveniments».

Ximo Solá, president de València Convention Bureau, a la qual ja s'han afegit més de 125 entitats, ha afirmat que «València és una destinació molt interessant per al turisme de congressos. Un interès que es vorà reforçat per la labor d’eixos 63 professionals que integren el Club d'Ambaixadors, «uns professionals que ens van a ajudar a barallar per les candidatures que es presenten des de la ciutat». Ha ressaltat el caràcter transversal del turisme MICE i ha afegit que la creació del València Ambassadors Congress Club, «es formalitza hui, però ja estava contemplada en el Pla Estratègic de Turisme».

La presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, ha afirmat que «volem agrair la implicació personal i la positiva influència en la imatge de la marca València que exercixen a nivell nacional i internacional els membres d'este Club d'Ambaixadors. Els seus valors personals, la seua professionalitat i lideratge en les seues respectives àrees de treball suposen una aval per a la ciutat, un valor que hem de reconéixer». Ximo Solà, per la seua banda, ha destacat que «estem segurs que la posada en marxa d'este Club d'Ambaixadors de Congressos contribuirà al desenvolupament d'esdeveniments en la nostra ciutat, que és clau per a tindre un turisme de major qualitat i la millor ajuda per a contrarestar l’estacionalitat».

TERCERA DESTINACIÓ NACIONAL

Segons l'últim informe de l'Associació Nacional de Congressos i Convencions (ICCA), València ocupa el tercer lloc entre les destinacions de congressos a Espanya, que al seu torn ocupa la tercera posició en el rànquing europeu. En 2017 València va ser seu de 37 reunions internacionals, tres més que l'any anterior, i va pujar quatre llocs en el rànquing europeu, en què se situa en el lloc número 12 entre les ciutats que no són capital de nació».

Amb la missió d'establir criteris i línies d'actuació que impulsen la captació de congressos i altres activitats vinculades al turisme de reunions en la ciutat, València Convention Bureau va establir l'any passat un comitè executiu, triat mitjançant votació, format entre d’altres per Ximo Solà, que és també president de la Unió Hotelera de la Província de València; Antonio Bernabé, director de la fundació Turisme València o Sylvia Andrés, directora del Palau de Congressos..
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube