URBANISME
Monday, January 30, 2017

Posada en servici del pas per vianants i ciclistes des de la passarel.la del Cuc de Llum al Grau

Els veïns de Natzaret i Moreres disposen d'un nou pas per a vianants i ciclistes que unix el barri amb el Grau, segons ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà i responsable de les obres d'urbanització en la ciutat, Vicent Sarrià.

L'itinerari arranca des de la zona enjardinada del Carrer Suís i transcorre per la Passarel·la Cuc de Llum, convenientment habilitada amb un pas d'aproximadament quatre metres d'ample. El recorregut, a l'arribar al circuit de la F1, continua per un vial paral·lel a l'antic llit fins a arribar al Cementeri del Grau, on s'han reorganitzat i reaprofitat les barreres del circuit per a permetre un corredor transitable i poder així connectar amb el carrer Eivissa. En el seu recorregut final, s'ha instal·lat també una tanca metàl·lica de protecció que impedix el pas cap a les vies del ferrocarril i s'ha creat una plataforma de formigó per a permetre un ús en condicions de seguretat.

Amb esta actuació es garantix un accés segur a establiments, equipaments, col·legis i instituts de la zona, reutilitzant infraestructures que estaven abandonades.

La passarel·la ha suposat un maldecap i un gasto de manteniment excessiu durant anys. Quedava totalment aïllada en un lloc intransitable, sense comunicar-se amb cap part i amb constants actes de vandalisme.

La Delegació de Desenvolupament Urbà, per a evitar riscos innecessaris, ha decidit desmantellar la poca fusta que quedava i els sostres de cristall de la passarel·la, que estaven totalment destrossats, per lo que podien caure i causar danys físics a les persones.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube