ESPORTS
Friday, August 3, 2018

Persones en risc d’exclusió social visiten l’escull artificial de la platja de la Malva-rosa

L'escull artificial de la platja de la Malva-rosa ha començat a rebre les visites de les persones participants en un programa d'inserció subvencionat per la Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València i organitzat pel club Amics del Busseig. El projecte, que inclou activitats aquàtiques i es desenvolupa a la Marina de València durant els mesos de juliol i agost, té com a objectiu acostar l'entorn marí a aquelles persones que no disposen de mitjans econòmics o visquen circumstàncies familiars complicades.

Esta setmana, dones víctimes de violència de gènere, a través de l'associació Alanna, i xiquets i joves del centre d'acolliment Camp l'Horta d'Aldaia, han gaudit d'una jornada a la mar. A més de visitar l'escull i bussejar, també han practicat pàdel surf i s'han iniciat en el maneig d'embarcacions. A l'agost està prevista la participació de les associacions Lilhit i Ambit, entitats col·laboradores del projecte.

«Gràcies a esta iniciativa els assistents es preparen per superar la por i aprendre valors com ara la integració i la superació, els quals els ajuden a afrontar les situacions personals i socials en què es troben», ha indicat la regidora d'Esports, Maite Girau. «Ens trobem davant d’un projecte molt nou i amb gran futur que, a més d'una funció esportiva, complix una funció social».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube