Sunday, May 31, 2020

MÉS DE 12.000 PERSONES ACCEDEIXEN A LES CONFERÈNCIES EN LÍNIA GRATUÏTES DE VALÈNCIA ACTIVA

Pilar Bernabé: “A partir de l'1 de juny la ciutadania podrà continuar accedint als #VATalks en format setmanal”

El passat mes de març, amb motiu de l'expansió de la COVID-19, l'Ajuntament de València, a través de València Activa, va llançar #VATalks, una sèrie de webinars gratuïts (conferències en línia interactives en temps real) realitzades per experts i expertes en matèria d'ocupació, emprenedoria i formació. Durant estE període, han sigut més de 12.000 persones les que han accedit a estes xarrades formatives a través de la plataforma virtual i el canal de YouTube de València Activa.

València Activa ha realitzat més de 40 webinarsdiaris en els quals s'han abordat matèries molt diverses amb l'objectiu que els valencians i valencianes pogueren continuar formant-se des de casa i rebre respostes a moltes dels dubtes que s'han plantejat estOs dies generades per la crisi de la COVID-19.

Des del passat 24 de març, els valencians i valencianes han pogut aprendre sobre temàtiques com el teletreball, l'accés a l'ocupació, finances, igualtat, voluntariat, tecnologia, inversió, emprenedoria, ajudes municipals, consells legals i financers, comunicació efectiva, màrqueting, comerç electrònic i salut laboral, entre altres. Així mateix, també han pogut conéixer de la mà del nostre personal tècnic els principals serveis i programes que s'ofereixen des de València Activa.

“Gràcies a estos webinars treballadors i treballadores, persones afectades per un ERTE, autònoms i autònomes i pimes han pogut rebre coneixements sobre diferents temes clau per a desembolicar-se davant la situació generada per la COVID-19 i, a més, conéixer les últimes novetats administratives que els concerneixen”, ha assenyalat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

En eixe sentit, la regidora ha destacat que “és fonamental continuar responent a les necessitats de la societat valenciana” per això, ha informat que “a partir de l'1 de juny, la ciutadania podrà continuar accedint als #VATalks en format setmanal per a rebre consells, eines i formació sobre aspectes primordials d'este moment”, ha afegit Bernabé.

Totes les sessions es continuaran realitzant a través d'una plataforma virtual amb aforament limitat, mitjançant la qual les persones expertes podran interactuar amb els i les participants, resolent els seus dubtes en temps real. Així mateix, totes les sessions es retransmeten en directe a través del canal de YouTube de València Activa, on es troben disponibles per a ser consultades en qualsevol moment.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube