TURISME
Tuesday, December 19, 2017

Lufthansa incrementarà les connexions aèries amb Frankfurt i Munic

Sandra Gómez avança que s'està treballant per a recuperar la connexió directa València-Viena, a través de Austrian Airlines

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha mantingut este matí una reunió de treball amb els directius de la línia aèria Lufthansa, que han anunciat un fort augment de freqüències entre l'aeroport de Manises i els de Frankfurt i Munic.

Gómez ha mantingut esta trobada en el marc de la visita realitzada a Magúncia, amb motiu de l'organització dels actes de commemoració del 40 aniversari de l'agermanament de València amb esta ciutat alemanya. Després de la trobada ha explicat que s'estan “planificant accions de promoció que potencien estos vols i faciliten l'arribada de turistes alemanys a la ciutat”.

D'esta forma, ha precisat que el pròxim estiu “estaran en funcionament tres vols diaris, un més que enguany, amb Franckfurt i amb Munic passa de tres a sis vols setmanals”. Una decisió davant la qual ha manifestat la seua “satisfacció” pel que ha qualificat de “aposta decidida d'una de les principals línies aèries per situar València com a destinació turística”.

Així mateix, ha avançat que també “s'està treballant per a intentar recuperar la connexió directa de Viena amb València”, a través de l'aerolínia Austrian Airlines, del grup alemany. “Ens alegrem que una aerolínia com Lufthansa, que és la primera aerolínia europea, aposte decididament per la nostra ciutat, aportant així un perfil de turisme de major poder adquisitiu”, ha remarcat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube