TURISME
Wednesday, July 4, 2018

L’oficina d’informació turística de l’Ajuntament obri amb noves instal.lacions, més àmplies, accessibles i digitalitzades

Sandra Gómez: «Amb esta reforma hem guanyat en la qualitat del servici que donem a les persones que ens visiten»

La regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha visitat este matí l'Oficina d'Informació Turística de la Casa Consistorial després de les obres de rehabilitació i millora. Gómez, que ha estat acompanyada pel regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, i el director de Turisme València, Antonio Bernabé, ha destacat que les noves instal·lacions són més àmplies, accessibles i digitalitzades per «donar un servici i una informació de qualitat a les persones que visiten la ciutat».

El centre d'informació ha guanyat en amplitud i compta amb wifi gratuït. Es dividix en quatre espais: una sala principal, per a l'atenció personalitzada a visitants, una sala polivalent, una zona dedicada a magatzem i un lloc per a reunions. L'oficina «és accessible per a totes les persones amb diversitat funcional», amb mostradors i accessos adaptats, sistemes d'anivellament de pantalles i sistemes d'atenció per a persones amb discapacitat auditiva.

«Hem augmentat la digitalització que oferim als nostres turistes. Hem deixat a un costat la informació més subjecta a cartelleria tradicional i hem incorporat diverses pantalles digitals que permeten oferir una informació més àgil, més dinàmica i més flexible», ha explicat l'edil. La sala principal disposa d'un video wall, un aparador digital que mostra, de forma atractiva i visual, l'oferta turística, agenda d'esdeveniments i altres activitats culturals de València. També s'ha instal·lat un sistema electrònic de gestió de cues que recopila informació estadística (nombre d'atencions, tipologia de les consultes, temps d'atenció…) i un punt d'informació tàctil que oferix a l'usuari l'opció de rebre per correu electrònic la informació del seu interés.

La sala principal té quatre llocs d'atenció al públic, una estació de càrrega de mòbils per als visitants i una tablet perquè valoren el nivell de satisfacció amb el servici. La sala polivalent està pensada perquè els turistes descansen o planifiquen la seua visita o bé com a espai de reunions de diferents agents turístics. La regidora ha indicat que, atés que l'edifici consistorial és un bé de rellevància local, amb la reforma «hem volgut combinar allò modern amb els elements tradicionals valencians, com ara el taulell, els sostres i les portes de fusta i les vidrieres».



Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube