URBANISME
Friday, October 23, 2015

L'AJUNTAMENT REURBANITZA EL CARRER CASA DE LA MISERICÒRDIA, EN EL BARRI DE LA FONTSANTA

Esta inversió millora els accessos al complex educatiu Misericòrdia, on s'ubiquen instituts i la UNED

El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda Vicent Sàrria i responsable de les obres d'urbanització, ha anunciat hui que la mercantil BECSA SAU executarà el projecte de reurbanització de l'entorn del complex educatiu Misericòrdia on s'ubica la Universitat nacional d'Educació a Distància (UNED) i diversos instituts de la Conselleria d'Educació, així com un centre assistencial de la Diputació de València.

El cost d'esta actuació, que consistix bàsicament en l'ampliació de voreres i la recuperació d'espai públic, aconseguint un espai de vianants, millorarà la seguretat i la mobilitat de centenars d'alumnes i professorat que acudix diàriament al centre educatiu.

El cost de les obres ascendix a 60.439 euros. Es preveu que comencen a principis de novembre, i tindran una duració aproximada de dos mesos. La consignació pressupostària està disponible en este exercici de 2015.

LA SEGONA FASE, PER A L'ANY 2016

De la mateixa manera, ha anunciat Sarrià, s'ha encarregat al Servici d'Obres d'Infraestructura la redacció del projecte de la segona fase, que preveu l'ampliació de voreres, la col·locació d'arbratge i la millora de la mobilitat pel carrer Casa de la Misericòrdia, des del barri de la Llum, en tota la seua longitud. Esta iniciativa s'executarà a càrrec dels pressupostos de 2016.

Tal com ha recordat Sarrià, l'Ajuntament va expropiar l'any passat els terrenys, que permetran esta ampliació del viari i de les voreres, la qual cosa millorarà la planta viària i garantirà la mobilitat i seguretat dels veïns.

L'obra suposarà una millora important per als barris de la Llum i la Fontsanta, i tindrà un impacte molt positiu en l'espai públic d'ambdós zones.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube