TURISME
Friday, October 19, 2018

L’Ajuntament impulsa la plataforma “Tur4All” per al foment del turisme accessible i inclusiu

Hui se n'ha presentat una app i una web

Les regidories de Turisme i Servicis Socials formen part dels organismes que han volgut donar suport i impulsar la plataforma TUR4all, creada per a fomentar l'accessibilitat del turisme a persones amb condicions especials com a mobilitat reduïda o alguna discapacitat.

La plataforma TUR4all ha presentat una web i una app que pot ajudar tota persona que tinga algun tipus de discapacitat, tinga a veure o no amb la falta de mobilitat. Estos permeten conéixer amb antelació quines instal·lacions o activitats turístiques properes possexen les condicions idònies d'accessibilitat a ser gaudides per tot el món, sense distinció.

«No es pot ser una destinació intel·ligent i sostenible si no s'és accessible per a tot el món», ha afirmat la regidora. de Turisme, Sandra Gómez, sobre esta plataforma que ha impulsat l'Associació Estatal de Persones amb Discapacitat Física. «Des de l'Ajuntament volem visibilitzar i sensibilitzar a la societat valenciana sobre la necessitat de ser una ciutat inclusiva. Per a això és necessari que innovem i adaptem la nostra oferta turística a qualsevol circumstància perquè tothom puga gaudir de València», ha indicat Gómez.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube