Saturday, July 2, 2022

L'Ajuntament i el Servici Valencià d'Ocupació i Formació reforcen i aborden noves línies de col·laboració


Reforçar i abordar noves línies de col·laboració per a afavorir l'ocupabilitat dels valencians i valencianes. Esta ha sigut la premissa i la conclusió de la reunió que han mantingut hui el regidor de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuán, i la directora general d'Ocupació i Formació del mateix ens, Rocío Briones.

En esta reunió, en la qual també han participat els equips de les dues entitats, s'ha realitzat un repàs de la “contínua i intensa col·laboració entre l'Ajuntament i Labora, que es plasma, per exemple, en la gestió dels plans d'ocupació”. En este sentit, Borja Sanjuán ha recordat que 'l'Ajuntament enguany contractarà 226 persones desocupades de la ciutat en el marc dels programes d'ocupació Empuju i Explus, dirigits a persones joves i a majors de 30 anys respectivament”. “Es tracta de programes cofinançats per Generalitat Valenciana, a través de Labora, i l'Ajuntament de València, amb el suport del Fons Social Europeu”, ha argumentat.

València, al capdavant en recuperació de l'ocupació
D'altra banda, el regidor ha parlat de les dades de desocupació registrats el juny de 2022 a la ciutat de València, “amb la seua millor dada d'atur registrat des de fa 13 anys, amb 50.730 persones desocupades, segons les dades facilitades per Labora”.
“Quan entrem a governar el juny de 2015 ens trobem amb 69.035 persones desocupades i ara hem aconseguit reduir esta xifra un 26,5%, la qual cosa vol dir que 18.305 persones han eixit de l'atur a la nostra ciutat”, ha explicat Borja Sanjuán.
“Este mes de juny s'ha registrat un descens de l'atur de 13.184 persones respecte al mateix mes de 2021, i acumula ja deu mesos de baixades consecutives, segons les dades registrades per Labora”, ha afegit després de manifestar que “el dinamisme del mercat de treball que trobem en els últims mesos és un clar símptoma de la millora i que la recuperació econòmica s'està produint a València amb el treball conjunt d'administracions i agents socials i institucions clau per al foment de l'ocupació, com Labora”Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube