Wednesday, July 8, 2020

L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA CONTRACTARÀ ABANS DE FINALITZAR L'ANY A 120 PERSONES MAJORS DE 30 ANYS

Pilar Bernabé: «És més necessari que mai dur a terme des de les administracions este tipus d'accions dirigides a combatre la desocupació»

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, contractarà abans de finalitzar l'any a 120 persones desocupades majors de 30 anys. Així ho ha anunciat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, qui ha destacat que «es contractaran 50 persones més que l'any anterior».

Esta contractació es pot posar en marxa gràcies a una subvenció de LABORA d'1.609.237,56 euros, la qual cosa permetrà realitzar 120 contractes laborals directes a l'Ajuntament de València durant un període de 6 mesos.

«Enguany l'Ajuntament de València ha rebut un 62% més de subvenció» ha explicat Bernabé, ja que, tal com ha recordat «l'any passat es va concedir una subvenció de 988.567,38 euros». Així, la regidora ha explicat que «gràcies a aquest augment, contractarem 120 persones aquesta edició, 50 més que l'any anterior».

Així, Bernabé ha assenyalat que «des de l'Ajuntament de València i València Activa, apostem per la creació d'ocupació de qualitat, així com per una formació contínua i gratuïta». Així mateix, ha remarcat que «a causa del context en el qual ens trobem, és més necessari que mai dur a terme des de les administracions aquest tipus d'accions dirigides a combatre la desocupació entre estos col·lectius de població».

Este pla d'ocupació, al costat d'un catàleg de formació específica, s'emmarquen dins del programa Oportunitats de València Activa, dirigit a persones desocupades majors de 30 anys i que es troben en atur de llarga duració.

FORMACIÓ ESPECÍFICA PER A MAJORS DE 55 ANYS

Per part seua, el pla d'ocupació Oportunitats compta amb accions formatives específiques i gratuïtes per a persones majors de 55 anys. «Més de 100 persones podran realitzar cursos concrets sobre la superació de la bretxa digital i anglés, destinant-se 25.000 euros des del consistori per a dur a terme aquestes accions formatives», ha assenyalat Bernabé.

En eixe sentit, la regidora ha explicat que «és necessari posar en marxa mesures que afavorisquen l'accés a una formació per a poder millorar les oportunitats d’este col·lectiu de difícil inserció a l'hora de trobar una ocupació».

Els requisits per a poder optar als contractes i accions formatives vinculades a este pla d'ocupació són estar empadronats o empadronada a València, inscrit o inscrita en LABORA com a demandant d'ocupació i en l'Agència d’Ocupació València Activa, així com tindre més de 30 anys.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube