TURISME
Tuesday, April 3, 2018

L’Ajuntament amplia i reforma l’Oficina de Turisme Municipal

La nova oficina de turisme, passarà de 37,5 m2 a tindre al voltant de 200 m2, per a atendre a la ciutadania


La regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha destacat que "l'atenció al turista resulta fonamental perquè la seua experiència a la nostra ciutat siga excel·lent. Per això, treballem per millorar constantment les ferramentes i espais d'atenció turística, en este cas, amb l'ampliació de l'espai destinat a l'assessorament personalitzat dels nostres visitants”. “La nova oficina —ha continuat Gómez— serà un entorn més obert i atractiu, que a més ens permetrà la instal·lació de recursos tecnològics per a promocionar i vendre la nostra oferta turística”.

Així mateix, Gómez ha assenyalat que “estes obres planificades no afectaran la correcta atenció als visitants, ja que estan disponibles les oficines d'atenció directa al carrer de la Pau, Joaquim Sorolla, aeroport i port”.

A més a més, en este canvi també es dóna una modificació de la ubicació de la Llibreria Municipal que hi ha ara mateix a la casa consistorial, que es vorà traslladada a una sala annexa a la zona que ocupa actualment. Per altra banda, la Regidoria de Govern Interior està habilitant el quiosc 13 de la plaça de l’Ajuntament, el que li donarà molta visibilitat a la Llibreria, tot i que este emplaçament és provisional, tal com s’ha acordat entre les regidories de Govern Interior i de Patrimoni i Recursos Culturals.

També s’adequaran les noves dependències del Servici de Promoció Econòmica, Internacionalització i Turisme, creat pel Govern de la Nau, que ocupava fins ara dependències provisionals en la segona planta de la casa consistorial, espai cedit pel Gabinet de Premsa.

En totes estes obres es preveuen uns treballs previs d'enderroc d'alguns envans i la substitució d'alguns paviments i falsos sostres, així com treballs de pintura i substitució de nous llocs de treball. El termini d'execució de la totalitat de les obres s'estima en 3 mesos i el pressupost estimat de l'obra és de 60.387,98 euros.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube