TURISME
Tuesday, March 27, 2018

La Setmana Santa Marinera s’incorpora a l’oferta turística de València

Sandra Gómez i Pere Fuset han presentat uns videos promocionals d’esta celebració amb els quals es destaca “la seua singularitat”

Els barris del Cabanyal, El Canyamelar i El Grau, que acullen els actes de la Setmana Santa Marinera de València, són protagonistes dels vídeos que l'Ajuntament ha editat per a projectar esta festa com a oferta turística. Als esmentats audiovisuals també es posa en valor la vinculació d'esta celebració amb la mar, l'art de les imatges i dels personatges bíblics que recorren els carrers dels Poblats Marítims en processó, així com les bandes de música que acompanyen les comitives i l'atractiu de la gastronomia i la llum d'esta zona de la ciutat.

La regidora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, i el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, han presentat hui la campanya promocional impulsada amb l’objectiu de donar a conéixer esta festa "que, a més de formar part del patrimoni històric i cultural de la ciutat, és una oportunitat per a diversificar el turisme i per revitalitzar els barris marítims valencians".

Sandra Gómez ha explicat que la Setmana Santa, tot i que ha sigut reconeguda com a festa d'Interès Turístic Nacional, no té el reconeixement desitjat per l'Ajuntament. "Per això, des de Turisme València i Desenvolupament Econòmic Sostenible i amb la col·laboració de la resta de regidories, hem llançat esta campanya per a acostar a la ciutadania els valors dels elements que diferencien la Setmana Santa Marinera de la resta i que ens fan parlar d'una festa singular".

En paraules del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, esta iniciativa "s'emmarca en el treball que desenvolupa el govern municipal per mostrar la festa com una oportunitat en matèria social i cultural i, per descomptat, en matèria econòmica i turística".

"La Setmana Santa és una de les temporades altes de turisme i a València no s'havia treballat amb intensitat per a posicionar les celebracions dels Poblats Marítims, com a un reclam turístic i com a un referent". "Per tant –ha continuat el regidor- tenim un gran treball i hem de fer-ho des de diferents fronts, amb actuacions com, per exemple, la petició perquè el Museu de la Setmana Santa Marinera siga oficial, que aprovarà el Ple demà".

El regidor també ha recordat la reforma museogràfica prevista, i xicotetes iniciatives com ara el fet que els carrers de València siguen l'escenari on s'anuncia, a través dels aparadors del mobiliari urbà, la Setmana Santa Marinera. D'esta manera, "es convida tant a la ciutadania com al turista perquè participe d'esta festa que és la Setmana Santa de València".

En la presentació d'esta campanya també ha participat el president de la Junta Major, Paco Carles, que ha agraït el suport de l'Ajuntament de València “que amb els vídeos promocionals donarà a conèixer el potencial, la passió i el fervor de la Setmana Santa Marinera de València".

Estos audiovisuals, que ja s'han exposat en fires i actes de promoció de turisme, es poden veure tant al web de l’Ajuntament i altres portals municipals, com en el de la Junta Major de la Setmana Santa de València.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube