TURISME
Thursday, March 1, 2018

La primera edició del “Dia de la Dona Festival” arriba a València el 9 de març

Entre 2012 i 2017 el 80% del cartell dels festivals europeus corresponia a artistes masculins

La iniciativa, pionera a tot Espanya, tindrà lloc divendres 9 de març de 20:00 a 02:30 hores en Tinglado número 2 del port de València i l'entrada serà gratuïta. Des de l'Ajuntament de València es vol reivindicar el paper de la dona en la indústria de la música i per açò el festival comptarà “amb les millors Dj’s i artistes valencianes”.

La iniciativa, sense ànim de lucre, comptarà amb Dj’s com Ágata Angel, Alicia DC, Charo Campillos, Marien Baker, Miss Rose, Monica X, Tanya Bayo i amb les actuacions de Josephine Sweett, Lara Taylor, Rebeca Moss i Sandra Polop.

La regidora de Turisme, Sandra Gómez, que ha estat acompanyada pel president de FOTUR, Víctor Pérez, a més d'algunes de les artistes que participen en el festival, ha afirmat que “amb motiu del Dia de la Dona des de l'Ajuntament de València volem visibilitzar les dones en tot tipus d'iniciatives, en la cultura i també en aquells sectors on sabem que ho tenim més difícil, com ara el sector de la música i especialment el dels festivals, que segueix estant molt masculinitzat”.

La regidora de Turisme ha fet referència a les xifres de l'informe de Female Pressure on es destaca que entre 2012 i 2017 dels 233 festivals que han tingut lloc en tot Europa, més del 80% van ser protagonitzats amb cartells exclusivament masculins, i solament el 13% de les convidades i les participants van ser dones. “Hem de trencar amb tot açò i des de l'Ajuntament anem a posar tot el nostre esforç per a acabar amb la invisibilitat de les dones en estos espais”, ha declarat Sandra Gómez.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube