Monday, October 11, 2021

La Policia Local de València adquirix quatre quads i dos desfibril·ladors

Aaron Cano: “Una cosa eren els recursos materials que ens trobarem en 2015, que eren bastant insuficients, i una altra el que tindrem en 2022”

La Policia Local de València ha adquirit quatre vehicles Quads per un import total de 33.095 euros i dos equips desfibril·ladors per un total de 1.369 euros “per a millorar els recursos materials d’este servici”, segons
“Amb la compra d’estos quads i desfibril·ladors, aconseguim és millorar les dotacions materials que té la Policia Local de València”, ha assegurat Aarón Cano en recordar que “amb això i amb l'oposició que està en marxa, que provocarà la incorporació de 234 agents, es fan passos de gegant en la millora dels recursos humans i materials d’este servici de protecció ciutadana”.
Els quatre vehicles Quad s'adquireixen a través d'una compra centralitzada que gestiona la Direcció General de Racionalització i Centralització de la Contractació, que depén del Ministeri d'Hisenda. Els vehicles de la marca Yamaha Motor estan especialment preparats per a atendre les necessitats del servici de vigilància de platges que desenvolupa la Policia Local.
El contracte menor de subministrament de desfibril·ladors, que ha sigut adjudicat a l'empresa Laerdel Medical, inclou una sèrie de cursos de formació en matèria de reanimació cardio pulmonar per a preparar als agents de la Policia Local que hagen d'utilitzar-los quan es presente l'ocasió.
“Totes dues adquisicions responen a la necessitat de millorar i actualitzar els recursos materials dels agents que vetlen per la seguretat de tots els valencians”. En paraules del responsable de l'àrea de Protecció Ciutadana: “Una cosa eren els recursos materials que ens trobarem en la Policia Local en 2015, que eren bastant insuficients, i una altra el que tindrem a partir de 2022”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube