Wednesday, October 20, 2021

La plaça de l'Ajuntament acollirà durant el cap de setmana propostes tecnològiques de 50 startups valencianes per a tots els públics

Pilar Bernabé ha presentat la tercera edició d'esta iniciativa “que compagina tecnologia i innovació per a donar-li visibilitat al talent valencià”

La plaça de l'Ajuntament acollirà el pròxim cap de setmana la tercera edició de València Startup Market, una trobada que reunirà 50 empreses valencianes de nova creació que presentaran els seus productes i servicis per a acostar la tecnologia a la ciutadania. La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha presentat hui “esta cita amb l'emprenedoria i el talent de les empreses emergents de la ciutat”, i ha destacat algunes de les propostes “que seran atractives per a tots els públics”. Esta immersió en la ciència i tecnologia inclou iniciatives com la d'entrar en un videojoc com si d'un personatge més es tractara, o la d'aprendre un idioma en interactuar amb persones d'una altra ciutat estrangera a través d'una realitat virtual.València Startup Market, que romandrà obert al públic des de les 10 del matí fines les 19 hores de la vesprada, dissabte i diumenge, “també pretén trencar la bretxa digital i visibilitzar, per exemple, la importància de les dones en la ciència”, ha ressaltat Pilar Bernabé durant la presentació d'este esdeveniment “en el qual l'ecosistema emprenedor valencià mostrarà el seu potencial i traurà el seu talent a la plaça”.

Pilar Bernabé, que ha convidat a tots els valencians i valencianes perquè se sumen al lema amb el qual es convoca esta trobada que és: “Jo vaig”, ha assegurat: “Demostrarem que en esta ciutat s'innova i molt”. De fet, ha recordat, “la plaça de l'Ajuntament es convertirà en un autèntic aparador per a les startups de sectors molt variats”.

El sector amb major representació és el d’Agrotech, seguit del de Fintech i Indústria 4.0. A estes li segueixen el de E-commerce i Health i Design Fashion. També els i les assistents podran conéixer els projectes de startups dels sectors Màrqueting, Social impact, Ed-tech, Cleantech, Traveltech, Maquinari, Programari i Talent.

D'altra banda, s'habilitarà un espai Co-Crea-Et, impulsat per València Activa, en el qual les startups desenvoluparen els seus projectes i activitats per a totes les edats “y en el qual la ciutadania també podrà conéixer, de primera mà, tant els projectes del teixit emprenedor valencià, com els servicis i programes de les institucions vinculades amb l'emprenedoria i la innovació”, tal com ha reiterat Pilar Bernabé.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube