Saturday, July 2, 2022

La nova Biblioteca Josep María Bayarri “millorarà els servicis d’Orriols”

Maite Ibáñez ha anunciat que el nou recurs s’obrirà al públic pròximament

La Biblioteca Josep María Bayarri d’Orriols s’inaugurarà pròximament, tal com ha anunciat la regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez, a les entitats veïnals d’este barri, en mostrar-los la nova dotació, “que ja té tot el mobiliari, equipaments i llibres”.

Maite Ibáñez, responsable de la gestió de la Xarxa de Biblioteques Municipals de València, ha celebrat la nova dotació cultural, que “millorarà el servici oferit als veïns i veïnes d'Orriols i del barri confrontant, Sant Llorens, també en el districte de Rascanya”. L'immoble se situa en el Camí Alqueria Albors, molt prop del Centre Municipal de Joventut i de la Universitat Popular, “la qual cosa convertirà este entorn en un espai cultural de referència per al barri”, ha destacat. “La nova biblioteca suposa una millora en les instal·lacions, l'accessibilitat i els servicis”.
La regidora ha explicat que la nova dotació “suposa una millora en el servici, l'accessibilitat i les instal·lacions respecte a la biblioteca antiga, situada al carrer de Sant Joan Bosco, i que mentre que l'antiga estava en règim de lloguer, la biblioteca actual és de propietat municipal”. “Este recurs, que compta amb les últimes novetats editorials, estarà obert a les propostes culturals dels veïns i veïnes, i centres educatius del barri, i tindrà un programa d'activitats”.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube