Monday, June 10, 2019

LA 3a CAMPANYA «ANEM!» D'OCUPACIÓ JOVE TINDRÀ MÉS DE 650 CONTRACTES I 300 PLACES D'ANGLÉS

La bateria de mesures s'estructura en tres capítols vertebradors: Formem!, Treballem! i Emprenem!

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic Sostenible, a través de l'Agència d'Ocupació València Activa, presenta la tercera campanya «Anem!» d'ocupació jove, amb l'objectiu de millorar l'ocupació i la formació de les persones joves a València. La campanya oferix més de 650 contractes laborals directes i 300 places en cursos d'anglés gratuïts per a menors de 30 anys.

La regidora en funcions de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha detallat les línies d'actuació de la nova campanya, que incrementa el nombre de places: s'oferixen 303 contractes EMCUJU, per a joves que han conclòs la seua formació acadèmica universitària i no tenen experiència laboral; i altres 356 contractes EMPUJU, per a joves sense formació universitària que necessiten suport per a millorar la seua formació i accedir al mercat laboral. En total, 659 contractes, 42 més que en 2017, i més del doble que en la primera edició.

El programa, que l’Ajuntament duu a terme en coordinació amb la Generalitat, a través del servei Labora, té un cost total de 13,27 milions d'euros. D’estos, Labora aporta 11,5 milions i l'Ajuntament, 1,7. Un total de 659 joves de 18 a 30 anys treballaran durant un any en les condicions que regixen el conveni del personal laboral de l'Administració local, «perquè volem que siga una experiència laboral digna, no només un pegat a força de beques que no cotitzen a la Seguretat Social ni generen drets de prestació, com era abans: si les administracions ens posicionem contra la precarietat laboral, hem de ser exemple», ha afirmat Gómez.

Les persones interessades a gaudir d'esta oportunitat laboral han de ser joves de 18 a 30 anys, inscrits en el Programa de Garantia Juvenil del servici autonòmic Labora.

El programa «Anem!» recull també enguany, atés l'èxit de l'edició anterior, els cursos d'anglés intensius mensuals. A més, esta edició afig la novetat que s'amplia el llistat d'idiomes que reben ajudes per al pagament de taxes en les proves de certificacions oficials superades: anglés, francés, italià, alemany, portugués i xinés.

Una altra novetat és un nou contingent de cursos, impartits amb l'Escola d'Organització Industrial, sobre matèries que tenen un alt grau d'ocupabilitat (tècnic en qualitat i medi ambient per a la indústria agroalimentària, en DevOps, en programació en java o de desenvolupament d'aplicacions mòbils en IOs).

Tota la bateria de mesures es dividix en tres capítols vertebradors, denominats respectivament Formem!, Treballem! i Emprenem!. En este últim cas, Emprenem!, destaca la utilitat dels punts d'atenció a l'emprenedoria i dels espais de cotreball, que inclouen el nou Co-Crea-Te. Així mateix, s'oferixen ajudes directes per a l'emprenedoria i la consolidació empresarial, i formació a través del programa Càpsules per a Emprendre i del programa Inicia Jove.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube