TURISME
Wednesday, July 4, 2018

El Palau de Congressos de València és triat el millor del món per segona vegada

Este reconeixement és ostentat tan sols per deu palaus a tot el món

El Palau de Congressos ha sigut seleccionat, per segona vegada en la seua història, Millor Palau de Congressos del Món per l'Associació Internacional de Palaus de Congressos (AIPC), en un any en què també celebra el seu 20 aniversari. El President de l'Associació Internacional, Aloysius Arlando, va fer lliurament del guardó durant el sopar de gala del congrés anual que en esta edició va tenir lloc a Londres. Este guardó és ostentat en l'actualitat tan sols per deu palaus a tot el món, entre ells el Palau valencià, que anit competia amb altres palaus pel mateix reconeixement, com ara els de Singapur, Hong Kong, Sidney, Montreal, Melbourne i Borneo, entre d’altres.

«Som la segona ciutat que rep este reconeixement per segona vegada, primer va ser l'any 2010, des d’aleshores a causa de les retallades que també van afectar el Palau havíem perdut posicions, però gràcies a l'esforç que hem fet durant estos tres anys i on hem invertit quasi 2 milions d'euros a adaptar el Palau a les exigències dels nostres clients, invertint en seguretat, en material audiovisual i en tots els servicis que s'oferixen, hem pogut obtenir este reconeixement», ha exposat la regidora de Turisme i presidenta de l'entitat, Sandra Gómez.

«El reconeixement d'un Palau de Congressos com a Millor del Món en opinió dels seus clients és la millor prescripció que pot tindre un centre congressual», ha comentat Sylvia Andrés, directora gerent del recinte, qui va rebre el premi de mans del president de l’AIPC, «a més coincidix que enguany celebrem el nostre 20 aniversari, per la qual cosa és especialment important com a suport a la gestió i els resultats que hem aconseguit».

Este guardó, que la AIPC concedix des de fa 20 anys, és el reconeixement més gran en l’àmbit internacional que pot rebre un recinte congressual i reconeix l'excel·lència en la gestió, instal·lacions, equipaments, servicis, accessibilitat i capacitat hotelera entre d’altres, del centre valencià. El procés de selecció dels finalistes s'ha basat en un detallat estudi realitzat per experts d'una entitat independent.

«És un impuls importantíssim perquè València se situe com a una destinació d'excel·lència, que, a més, atrau el turisme que major rendibilitat genera a la ciutat, que és el turisme MICE, de congressos i esdeveniments», ha destacat la regidora Gómez, qui també ha apuntat que este tipus de visitant té una despesa mitjana en la nostra ciutat d'aproximadament tres vegades superior a la del turista vacacional o visitant ocasional. «Es calcula que és un turisme que reporta a la ciutat huit euros per cada euro que invertim des de l'administració pública a oferir servicis i recursos», ha subratllat Gómez.

«Este reconeixement ens projectarà com a una destinació on els esdeveniments i congressos de nivell internacional fixen els seus ulls. Per a nosaltres és molt important que anem creixent en nombre d'esdeveniments internacionals, perquè no solament és positiu per a la rendibilitat econòmica directa de la ciutat, sinó perquè ens posiciona com una destinació de qualitat i millora la imatge de València», ha dit la regidora, qui també ha indicat que persones que vénen a un congrés són posteriorment «prescriptors de la destinació i venen amb les seues famílies en època vacacional a descobrir la ciutat».

L’AIPC, que comprén més de 185 centres congressuals d'uns 60 països distribuïts pels cinc continents, té com a fi donar suport i reconéixer l'excel·lència en la gestió de palaus de congressos. La importància d'este premi és que es basa completament en les opinions dels clients organitzadors d'esdeveniments, principalment congressos i convencions. Després d'un laboriós procés de selecció, tabulat per l'empresa Ipsos, especialitzada en estudis de recerca de mercat, es van analitzar 1.843 referències de clients, la qual cosa avala la credibilitat del guardó.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube