Wednesday, June 8, 2022

El fòrum d'indústria reuneix experts i professionals entorn de la nova Llei de l'Audiovisual

Sandra Gómez reivindica en aquesta jornada que el millor homenatge a Berlanga és potenciar la indústria audiovisual valenciana

En la recta final del Centenari del naixement del cineasta Luis García Berlanga, la viceal-caldessa de València, Sandra Gómez, ha sigut l'encarregada d'obrir la jornada d'indústria amb la qual l'Ajuntament ha volgut crear “un punt de trobada entre responsables institu-cionals, experts i professionals que servisca per a connectar-nos, enfortir les xarxes pro-fessionals entre les institucions i els agents de la indústria”.
De fet, en aquesta jornada s'aborden temes de gran transcendència com el nou estatut de l'artista i el seu paper com a element que defensarà els drets dels i les professionals; la nova llei del Cinema i de la Cultura Audiovisual o l'oportunitat que suposa el *Hub Audiovisual, eix del Pla d'Impuls al Sector Audiovisual, per a generar noves vies de negoci i internacionalització del sec-tor.
“Volem també proporcionar eines per a millorar la distribució internacional i facilitar l'eixida als mercats del nostre audiovisual, atraure produccions i estimular la coproducció internacional”, ha afirmat la vicealcaldessa per a qui ha assenyalat la importància de “reforçar la presència de l'au-diovisual valencià i a obrir noves vies de negoci, tant a nivell nacional com internacional”.
Gómez ha recordat que la celebració dels Goya a la ciutat “va posar el focus en el sector i ha servit per a estrényer llaços amb l'Acadèmia”. Així, ha ressaltat que aquesta col·laboració ha permés que València siga seu del primer Campus d'estiu que organitza l'Acadèmia i *Netflix i també ha assegurat que ha ajudat “a atraure esdeveniments com el *Weird *Market, que ha vol-gut traslladar la seua seu a València”.
“Aquesta és la línia en la qual volem continuar treballant per a ser una finestra d'oportunitats per al sector”, ha afirmat. En aquest sentit, ha recordat el treball que es realitza des de la Film Office i ha posat en valor les dades d'enguany que ja el mes de maig situen la conversió de consultes en rodatges en el 60 per cent.
La vicealcaldessa ha destacat que a través de la Film Office “establim les bases d'un treball per al qual aquest centenari és un revulsiu que ens anima a seguir amb més força”. “El millor home-natge que podem rendir a Berlanga és potenciar la indústria audiovisual valenciana”, ha conclòs.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube