Monday, November 22, 2021

Desenvolupament Econòmic encarrega un estudi sobre les infraestructures del polígon de Forn d’Alcedo

Bernabé explica que l'estudi estimarà la necessitat d'inversions en serveis i dotacions

La regidoria de Desenvolupament Econòmic i Sectors Innovadors ha encarregat la realització d'un estudi sobre l'estat real de les infraestructures del polígon de Forn de Alcedo com a primer pas per a conéixer i pressupostar les inversions en l'àrea. Es tracta d'una iniciativa coordinada amb el departament de Desenvolupament i Renovació Urbana que dirigeix la vicealcaldessa, Sandra Gómez”, ha explicat l'edil Pilar Bernabé qui ha posat en valor que es tracta d'una actuació que inclourà la classificació d'aquesta zona “com a àrea industrial, els passos a seguir, així com l'estimació econòmica d'inversions en serveis i dotacions”.
En aquest sentit, ha explicat que l'objecte del contracte comprendrà la realització d'un estudi de la situació actual del Polígon Forn d’Alcedo, per a establir les categories d'àrea industrial en les quals pot ser classificat i ruta d'inversions a realitzar per a accedir a les diferents classificacions de conformitat amb la Llei 14/2018, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.
Així mateix, l'estudi comprendrà, entre altres, qüestions com la descripció de la situació actual del polígon i categoria de l'àrea industrial en la qual, si correspon, s'emmarcaria en l'actualitat. Les Categories d'àrees industrials a les quals pot accedir aquest polígon en virtut de les seues característiques actuals i de la ruta d'inversions en serveis i altres dotacions amb la seua quantificació econòmica. a realitzar per a obtindre les classificacions en aquestes categories.
Igualment, una definició de l'òptima categoria d'àrea industrial per al polígon de Forn d’Alcedo; Identificació dels integrants de l'entitat de gestió i modernització que s'ha de constituir en l'àrea industrial del polígon de Forn d’Alcedo o descripció de la documentació a aportar a la Conselleria corresponent per a justificar la sol·licitud de la inclusió de l'àrea industrial de Forn d’Alcedo en una determinada categoria.

Per part seua, el president de la nova Associació Empresarial Forn d’Alcedo, Salvador Monrabal, al costat del vicepresident de l'entitat, Raúl Castro, el secretari, Joaquín Ayora, i l'empresa Gestió d'Àrees Industrials (GAIN) responsable de la gestió, van mantindre una reunió amb l'equip de Desenvolupament Econòmic i de Desenvolupament i Renovació Urbana de l’Ajuntament de València per a traslladar les necessitats més immediates del polígon d'aquesta pedania valenciana.
Els representants de l'associació han manifestat “la seua satisfacció per la decisió del departament de Desenvolupament Econòmic d'encarregar un estudi de la situació actual del polígon de Forn d’Alcedo a l'efecte de la seua classificació com a àrea industrial, els passos a seguir, així com l'estimació econòmica d'inversions en serveis i altres dotacions, per a accedir a les diferents classificacions, de conformitat amb la Llei 14/2018”.

“Des de l'associació esperem que aquest impuls i bona disposició es mantinga en el temps i aquest siga el primer pas per a solucionar els greus problemes de infraestructures que pateix el polígon de Forn d’Alcedo, en matèria d'inversions, des de fa anys”, han afirmat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube