TURISME
Thursday, May 10, 2018

Convoquem una línia d’ajudes per a promocionar el turisme de compres

La mesura s'aplicarà als comerços del districte de Ciutat Vella i el barri del Pla del Remei

La regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha presentat este matí les subvencions al comerç per promocionar el turisme de compres. Segons ha assenyalat Gómez, «l'Ajuntament de València considera necessari donar suport al turisme de compres, convocant per segon any consecutiu un programa d'ajudes específic per al districte de Ciutat Vella, ampliant-se en esta convocatòria al barri del Pla del Remei, que interrelaciona el sector comercial i el sector turístic».

«Des de la Regidoria de Turisme hem reeditat l'ordre de subvenció dirigida als comerços de la ciutat de València que decideixen apostar per adaptar la seua oferta a la població que ens visita», així ho ha destacat Gómez durant la presentació. Els objectius fonamentals d'estes ajudes són dinamitzar les vendes, promocionar el comerç i incentivar el consum, no solament en el mercat intern de la nostra ciutat, sinó també a nivell nacional i internacional.

La regidora Sandra Gómez ha recalcat que «des de la regidoria de Turisme estem apostant perquè la nostra ciutat siga una destinació urbana, i per açò cada vegada han de tindre més pes els nostres comerços, que generen una activitat econòmica i, sobretot, generen un producte com és el turisme de shopping, que pot repercutir positivament a la ciutat i que aporta un valor afegit molt important a València».

En eixe sentit, Gómez ha destacat que «des de l'Ajuntament volem ajudar a tots aquells comerços que aposten per millorar la seua oferta i els seus servicis», i que a més «vulguen adaptar-se cada vegada més a les necessitats i gustos de la població que ens visita, des de la consideració de València com una destinació urbana que aposta pel turisme de qualitat».

El programa d'ajudes, per un total de 100.000 euros, suposa la creació d'una línia de subvencions destinada a locals comercials la titularitat dels quals corresponga al sector autònom, microempreses o xicotetes empreses, per a la promoció del turisme de compres.

Els comerços podran sol·licitar que se'ls subvencionen despeses per a l'assessorament especialitzat en el disseny de mostradors, cursos per a la innovació del comerç i de xarxes socials, despeses d'implantació de sistemes de qualitat i formació en estos sistemes, despeses de millora de la identitat corporativa a través d'un manual d'estil, formació en idiomes estrangers amb continguts de caràcter comercial per a les persones emprades, així com despeses en traducció d'idiomes estrangers dels seus web, dossiers, targetes de presentació i senyalètica.

El termini per a sol·licitar les subvencions serà fins al dia 13 juliol, i es podran presentar factures amb data des de l'1 de gener de 2018 fins al dia de presentació de la sol·licitud.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube