URBANISME
Monday, September 18, 2017

Comença la tercera fase de renovació de carrers en el Cabanyal

Les obres continuen en l'avinguda de Mediterrani i els carrers de Columbrets, Millars, Escalante, Progrés, José Benlliure, Los Angeles i Pare Luis Navarro

El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, ha anunciat que el 19 de setembre començarà la tercera fase de renovació d'infraestructures viàries i millores mediambientals i accessibilitat amb paviment fonoabsorbent en el Cabanyal-Canyamelar.

Tal com ha explicat Vicent Sarrià, les obres es desenvoluparan entre l'avinguda del Mediterrani i els carrers de Columbrets, Millars, Escalante, Progrés, José Benlliure, Los Angeles i Pare Luis Navarro.

En concret, l'àmbit d'actuació queda delimitat entre l'avinguda del Mediterrani, des del Mercat del Cabanyal fins al carrer del Doctor Lluch; carrer de Columbrets des del Mercat del Cabanyal fins al carrer de Sant Pere; el tram que discorre entre els carrers d’Escalante i Pare Luis Navarro; els carrers de Progrés, Escalante, José Benlliure i el carrer de Pare Luis Navarro des de l'avinguda del Mediterrani fins al carrer d’Amparo Guillem; i el tram de carrer dels Angeles comprés entre els carrers de Columbrets i Sol.

Segons ha assenyalat Vicent Sarrià, el total de la superfície que es va a urbanitzar és de 16.358 metres quadrats, dels que 6.791 seran de vorera, 7.940 de calçada, i 1.627 per a aparcament. Les obres tindran una duració de 14 setmanes, i el seu pressupost d'adjudicació és de 823.792 euros.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube