TURISME
Friday, June 8, 2018

Comença la segona edició de la “Setmana de la Paella” amb la participació de 17 restaurants

Fins al 17 de juny se celebra esta iniciativa

Des del dia 6 i fins al 17 de juny celebrem la ‘Setmana de la paella’ a València, la segona edició d'una iniciativa en què un total de 17 restaurants de la ciutat de València, Pinedo, El Saler i El Palmar, oferiran un menú especial el protagonista del qual és el plat valencià més reconegut internacionalment. Es tracta d'un certamen organitzat per l'Associació Wikipaella i que està inclòs en l'Agenda Gastronòmica de la ciutat, coordinada per Turisme València a través del Programa VLC Gastronomia. Ja es poden realitzar les reserves a través de la web www.semanadelapaella.com.

La regidora de Turisme i presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, ha destacat que «comptar amb un dels plats més reconegut en el món, com és la paella, és un avantatge competitiu per donar visibilitat a València com a destinació gastronòmica. Per açò, estem treballant intensament per posicionar la paella valenciana, des de la seua elaboració tradicional i la qualitat del producte autòcton, associant-ho als costums, la cultura i la història valenciana».

«Disfrutar d'una paella a València suposa delectar-se i compartir, en majúscules, no solament la mateixa paella valenciana, la seua elaboració i degustació, sinó també l'ambient distés, acollidor i familiar que ho embolica», ha exposat la regidora Gómez en la presentació d’este esdeveniment que ha tingut lloc en el restaurant Marina Beach València i en què també ha assistit el president de l'Associació Wikipaella, Guillermo Navarro, i representants de les marques col·laboradores d'estes jornades, cerveses Amstel, Denominació d'Origen Arròs de València i Artica Publicidad.

Durant 12 dies, els comensals podran disfrutar d'un menú tancat que inclou amanida especial de la casa, paella valenciana o arròs a banda, una Amstel Oro i unes postres a un preu de 20 euros per comensal, amb un mínim de reserva per a dues persones. Alguns restaurants oferixen, a més, un entrant de la casa que completarà un menú de 30 euros.

En esta edició participen els restaurants de València: El Famós, Casa Carmela, El Racó de la Paella, La Herradura, Casa Ripoll, Marina Restaurante del Marina Beach, La Marítima de Veles e Vents, Ca Duart, Goya Gallery, Palace Fesol, La Cigrona, Levante Valencia i Albufera SH Valencia Palace. Així mateix, participen: el restaurant Casa Borrás (Pinedo), Casa Carmina (El Saler), i els restaurants El Redolí i La Sequiota del Palmar. Dels 17 restaurants, tots distingits per Wikipaella, quatre (El Famós, Casa Carmela, El Racó de la Paella i El Redolí) han sigut reconeguts com a ‘Cullera de Fusta’, el màxim guardó de l'associació per cuinar a llenya.

Tots els restaurants compten amb el reconeixement de Wikipaella, a través d'un segell que garantix l'autenticitat de la paella valenciana tradicional per la seua recepta, elaboració i servici. Este segell s'atorga gràcies a la participació dels usuaris, els qui aporten a través de les xarxes socials suggeriments i comentaris sobre locals, que des de l'Associació Wikipaella corroboren a través d’‘inspectors’.

ASSOCIACIÓ WIKIPAELLA

Wikipaella és una associació sense ànim de lucre que treballa pel coneixement i el reconeixement de les autèntiques paelles de la Comunitat Valenciana, esta labor és possible gràcies a la col·laboració dels seus usuaris i als seus ‘socis amics’ cerveses Amstel, Denominació d'Origen Arròs de València, Paelles Garcima, Fundació Turisme València i l’Agència Valenciana de Turisme.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube