Dia de la Comunitat Valenciana
Monday, October 8, 2012

Calabuig assegura que més que mai la Senyera ha de ser símbol d'unitat per a afrontar a la crisi

El portaveu del grup municipal socialista assenyala que este 9 d'Octubre en unes circumstàncies especialment difícils per a molts veïns i veïnes de València

El portaveu del grup municipal socialista en l'Ajuntament de València, Joan Calabuig, ha assegurat hui que enguany “més que mai la Senyera ha de ser símbol d'unitat per a afrontar la crisi econòmica” i per això ha indicat que durant la processó el seu pensament “serà per a les persones que més estan patint”.

En estos termes s'ha pronunciat davant dels mitjans de comunicació després del trasllat de la Senyera al Saló de Cristall per a la seua exposició pública abans de l'acte que tindrà lloc demà i en el que el dirigent socialista serà el responsable de portar la bandera pels carrers de la ciutat. “Es un dia per a pensar que som una comunitat de persones que hem de preocupar-nos pels que més estan patint la crisi, pels parats i parades”, ha indicat i ha reivindicat que la Senyera “més que mai ha de ser un símbol d'unitat i d'expressió d'esta preocupación”. “Per a ells serà el meu pensament quan porte la senyera pels carrers de la ciudad', ha remarcat.

En esta línia, ha fet insistència en què enguany el 9 d'Octubre se celebrarà “en unes circumstàncies especialment difícils per a molts veïns i veïnes de Valencia”. Així, ha reconegut que el Dia de la Comunitat Valenciana estarà “marcat per la desesperança, la incertesa i la por” pel que ha considerat que serà “normal que la indignació s'expresse en un dia com el de demà”.

Finalment, Joan Calabuig ha destacat que “per damunt de les diferències els valencians i les valencianes hem de mirar al futur i obrir el camí per a eixir de la crisi junts i units, per mitjà del diàleg i el treball conjunts”.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube