Tuesday, March 26, 2019

AUMSA aprova la redacció de projectes per a construir dos edificis amb 111 habitatges de protecció pública a València

Els immobles es construiran en els barris de Les Moreres i La Bega i suposaran una inversió de més d'11.200.000€

El Consell d'Administració de AUMSA, l'Empresa Municipal d'Actuacions Urbanes de València, ha aprovat la redacció de dos projectes per a la construcció de dos edificis d'habitatges de Protecció Pública (VPP) en els barris de Les Moreres i La Bega, respectivament. «Amb esta aprovació continuem fent realitat el Pla d'Habitatge 2018-2021 d’AUMSA per augmentar considerablement el parc d'habitatge públic municipal» ha manifestat el regidor de Desenvolupament Urbà i President de AUMSA, Vicent Sarrià.

El primer d'ells se situarà al carrer Hortolanes, 1, en la Unitat d'Execució Única del sector 5 Camí de les Moreres i constarà de 41 habitatges i dos locals comercials. L'adjudicació del contracte es realitzarà per procediment obert. La inversió prevista és de 4.300.000 €.

El segon s'edificarà en una parcel·la limitada per l'avinguda dels Tarongers i els carrers Doctor Álvaro López, Riu Tajo i Riu Pisuerga. Esta promoció constarà de 70 habitatges, i la inversió serà de 6.900.000€. Igual que en el cas anterior, l'adjudicació del contracte es realitzarà per procediment obert.

«En tots dos casos, els projectes comptaran amb certificat BREAM, que mesura la petjada ecològica de l'edifici des de la seua fase de projecte i construcció, passant per la seua vida útil i finalitzant amb l'enderrocament i reciclatge de materials, per a minimitzar-la al màxim i apostar per la sostenibilitat en la construcció» ha assegurat Sarrià.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube