URBANISME
Friday, October 5, 2018

Aprovada l’adjudicació de les obres de reurbanització de quatre carrers a la “zona 0” del Cabanyal-Canyamelar

L'adjudicació a l'empresa Edifesa s'ha realitzat per un import d'1.256.037,68 euros i 188 dies de termini d'execució de les obres


La Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació d'obres de reurbanització de quatre carrers als barris del Cabanyal-Canyameral de València, tal com ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, qui així mateix ha destacat «que a través de la renovació i ampliació de voreres, col·locació de vegetació i mobiliari urbà, millorarà l'accessibilitat i la qualitat de vida del barri».

Estes obres projectades engloben la construcció del viari complet del carrer Escalante, José Benlliure, Progrés i Pare Lluís Navarro, des del Carrer Empar Guillem fins a Pintor Ferrandis. A més, s'actuarà en la connexió dels carrers transversals a l’esmentat àmbit, donant continuïtat als passos per als vianants i a l'encreuament de carril bici, la qual cosa facilitarà el pas per als vianants i millorarà la seguretat vial mitjançant l'execució de passos sobreelevats.

La empresa adjudicataria, Edifesa Obras y Proyectos, S.A., ha presentat una baixa del 27,15% al pressupost base de licitació, que pujava a 1.724.142,31 euros. De esta manera, el cost total de l'obra té un import d'1.256.037,68 euros.

Així mateix, també ha proposat una disminució del termini estimat de l'obra, que passa de 10 mesos a 188 dies, «poc més de mig any», ha puntualitzat Sarriá després d'assegurar «que l'equip de govern contínua treballant per recuperar el Cabanyal i donar-li la dignitat que mereix un barri singular com a este».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube