URBANISME
Thursday, November 22, 2018

Aprovada la reparcel.lació del PAI de la unitat d’execució B de Benifaraig

Es construirà un espai verd de 985m²

La Junta de Govern Local ha aprovat este matí la reparcel·lació del PAI de la Unitat d'Execució B de Benifaraig. El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha informat que «es tracta de l'últim tràmit per part de l'Ajuntament». A més, ha afegit que «ara només quedarà que l'agent urbanitzador efectue el pagament de les indemnitzacions corresponents perquè puguen començar les obres».

Les labors que es duran a terme consistiran a la urbanització de la zona, en la qual es construirà un espai verd enjardinat de 985m², que «inclourà una zona de jocs infantils i una altra d'exercicis per a majors; una de les principals demandes dels veïns i de les veïnes d’este poble», ha assegurat el regidor Vicent Sarrià.

En la resta del terreny, quedaran dos parcel·les per a la posterior construcció d'habitatges amb la tipologia de la zona: una de 2.043m² per a 34 habitatges i d’altra amb una superfície de 670 m² per a 11 habitatges. L'àmbit d'actuació és la zona situada entre els carrers Palma de Gandia, Massamagrell, la Llosa del Bisbe i Venta del Moro de Benifaraig.

Així mateix, es pretén urbanitzar el tram corresponent al carrer Palma de Gandia, la qual quedarà connectada amb els carrers Venta del Moro i Massamagrell. Per part seua, el tram que enllaça el carrer la Llosa del Bisbe, Massamagrell i Venta del Moro passarà a ser exclusiva de vianants.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube