TURISME
Wednesday, May 16, 2018

27 empreses de València reben el distintiu “Compromís de Qualitat Turística” de SICTED

Ja són un total de 86 les entitats distingides amb esta certificació

Un total de 27 establiments i servicis de València han rebut el distintiu de ‘Compromís de Qualitat Turística’ de SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions) en el Palau de Congressos. La regidora de Turisme i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha sigut l'encarregada de lliurar estos guardons, junt al secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, i el president de la Cambra de Comerç, José Vicente Morata. Així, ja són un total de 86 les entitats distingides amb esta certificació de qualitat.

Entre les entitats que han rebut este distintiu es troben empreses d'allotjaments, transport, restaurants, comerços, agències de viatges i servicis municipals. Entre d’elles hi ha la Delegació Municipal de Residus Sòlids i l'Escola Municipal de Vela, que s'han unit a la Secció Municipal de Platges (amb les huit platges de la ciutat ja distingides), l'Associació Gremial Provincial d’Auto Taxis de València, o diferents empreses de la franja marítima, tant de La Marina de València com del passeig de la Malva-rosa.

Durant el lliurament dels reconeixements, la regidora de Turisme ha destacat que «estos distintius són molt més que un reconeixement a l'esforç i compromís que duen a terme empreses, entitats i servicis turístics de València, en matèria de qualitat. Són la confirmació que, en la nostra ciutat, existix un propòsit comú per l'excel·lència en el servici i l'atenció als nostres visitants».

Per la seua banda, el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha volgut agrair l'esforç a totes les entitats de la ciutat hui reconegudes, per «posar en valor la singularitat de l'oferta turística de València». Actualment, la ciutat ocupa la segona posició en el rànquing autonòmic en nombre de distintius SICTED, representant el 10,5 % del total de la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, Francesc Colomer ha volgut ressaltar que «València és una destinació madura en el marc del SICTED», al mateix temps que ha destacat el dinamisme del projecte en la ciutat, gràcies al treball dels grups de millora que treballen diàriament perquè «València continue oferint experiències turístiques excel·lents, que aporten rendibilitat al sector i que, en definitiva, contribuïsquen a la desestacionalització i a l'increment de la despesa turística».

Així mateix, José Vicente Morata, president de la Cambra de Comerç, ha explicat que «València és una bona destinació amb un enorme potencial. Des de 2015, som la delegació territorial de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, i gràcies a SCITED fem un pas més en l'objectiu de tutelar el sector en matèria de qualitat. Amb esta eina, les empreses que hui reben el diploma han pogut millorar la gestió de la qualitat, augmentant la percepció de fiabilitat del servici per part del client. València ha de situar-se com a una destinació capdavantera en el territori espanyol i europeu gràcies a establiments com els que estan hui ací».

En este sentit, Sandra Gómez ha recalcat «la participació tant d'entitats públiques com privades, i la col·laboració entre elles està resultant imprescindible per a l'èxit d’este projecte que pretén posicionar la ciutat de València com a una destinació de qualitat que atorga als turistes l'oportunitat de viure experiències úniques i singulars que recordar».

SICTED

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) és una metodologia dirigida a la millora contínua en la prestació de servicis turístics que impulsen conjuntament la Secretaria d'Estat de Turisme i les comunitats autònomes. Mitjançant la signatura de convenis de col·laboració, els diferents territoris gestionen el seu desenvolupament i implementació. El seu objectiu principal és obtenir un nivell homogeni d'alta qualitat en tots aquells servicis amb els quals interactua un turista en una destinació. Així mateix, pretén fomentar entre cada agent implicat la millora contínua del turisme a través de la Mesa de Qualitat.

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

Blog de los Socialistas de OliveretaBlog de los Socialistas de Olivereta
Blog de Nou molesBlog de Nou moles
Síguenos en FlickrSíguenos en Flickr
Síguenos en LinkedinSíguenos en Linkedin
Síguenos en nuestro BlogSíguenos en nuestro Blog
Síguenos en YoutoubeSíguenos en Youtoube